Sivilceli Ciltler Sivilce tarih olacak

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
aknefug u çok mu sürüyon.......bide tüpteki kil maskeleri faydalı olurmu bilmem ama düzenli kullanırsan siyah noktaları alır.......anlattığına göre sivilce sorunun yok siyah nokta sorunun yok cildin yağlı değil.....kesin doktora git bu kist başka türlü bi kist olabilir allah korusun.......iğne yapıp geçirirler hemen....ilaç kullanmana gerek kalmaz kesin sonuç alırsın.......

kızlar 19 ağustos a kadar sorularınızı yazın........çünkü bu tarihten sonra yokum .........çoook yoğun olacağım çünkü bilgisayara bile vakit ayıramayacağım...............

tavsiyelerin için teşekkürler canım..
peki toz kil demişsin nasıl uygulayacağım

Son düzenleme:
gökçe toz kili ılık suyla karıştırıp temiz cilde sür 15 -20 dk beklet ılık suyla yıka........

canım beze şeklinde sivilcelerim demiştim bunları dışarı atacak derinin altını temizleyecek degilmi yoksa yüzeyselmi olacak çarşamba alacamda

canım ya diger sivilce ürünleri gibi cilte kızarıklık soyma kuruma yapmıyor degilmi tamamen alt kısmı temizleyecek çünkü benim sorunum beze şeklinde olması geri sönmesi dışarı atmaması

kullandıktan sonra tamamen kurtulacammı yani cildim karma bir cilde dönüşecekmi kusura bakma çok soru sordum

teşekkür ederim canım denicem

merhaba ben ergenlik dönemimde bile sivilce sorunu yaşamamıştım cilt tipim kuru olduğu için ama bir kaç aydan beri çene ve dudak altı bölgesinde ciddi sivilcelenme sorunu var tama gecti diyorum yeniden cıkmaya başlıolar düzelmedi bi türlü...öneriniz var mı

Ayrıca dediğim gibi yüzüm genelde cok kurudur pul pul dökülür çene bölgesi dışında, nemlendiriciler de hemen yağlandırıo çok parlatıo bişey süremiyorum yüzüme yağlandırmayan yoğun bir nemlendirici kullanmak istiyorum

bilgelis sana tavsiyem polikistik over varmı diye öncelikle doktora kontrol amaçlı git......çünkü günümüzde kadınların 10 nundan 8 i polikistik over var.....bide bağırsakları iyi çalışmayan insanların çenesinde çook sivilce çıkar....posalı gıdalar almaya çalış ....bide kuru kayısı tüket bool boool.........nemlendirici olarak neutregena karma cilt losyonu kullan....cildin parlamasını önlüyor ve nemlendiriyor............

gecen sene yumurtalık kisti sorunum olmuştu, tedavi oldum ilaçla geçti ama kontrole gidim o zaman... bagırsak sorunum da var gercekten ondan da olabiliyo demek,

Faydalı seyler öğrendim gercekten cok teşekkür ederim tavsiyeler için opuyorumnanaktan

zor aşk banakullandığın ürünleri yazarmısın.......???????????

cnm ben garnierin canlandırıcı esas bakım toniğini kullanıyorum sivilce için benzamiycin kullanıyorm bide ara ara acneylse kullanıyorm daha çil içinn kullandıklarım varda çiller ztn sadece burnumun üstnde o ilaçların cildime çok bı yan etkısı olmz heralde :kedi:

canım beze şeklinde sivilcelerim var demiştim bunları dışarı atacak derinin altını temizleyecek degilmi yoksa yüzeyselmi olacak çarşamba alacamda
canım ya diger sivilce ürünleri gibi cilte kızarıklık soyma kuruma yapmıyor degilmi tamamen alt kısmı temizleyecek çünkü benim sorunum beze şeklinde olması geri sönmesi dışarı atmaması
kullandıktan sonra tamamen kurtulacammı yani cildim karma bir cilde dönüşecekmi kusura bakma çok soru sordum

mymelino benim sorunum burnumun üstü çilek gibi kocaman gözeneklerim ve siyah noktalarım var hangi ürünü tavsite edersin

busem aknevit kızarma soyma yapmıyor.....fakatbeze şeklide demişsin bu bezeler çokmu var yoksa bir tane mi.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…