arkadaşım bu kil maskesini nerden bulabiliriz ve dedigin bu jeli nerden bulabiliriz ve birde bu jeli losyonu kullanmak yeterlimi nemlendiriciye gerek varmı daha öncede yazmıştım sana bende beze şeklinde oluyor uç vermiyor kusura bakma çok soru sordum şimdiden sagol
clayox diye gir orda çıkıyo.....nemlendiriciye gerek yok........serumu ve jeli kullan yeterli......onunda adını yaz bulursun bazı eczanelerde satılıyor..........
ben bir tane ecza deposunda buldum şimdi sorum ben diyelim bir ay kullandım tamamen kurtuluyomuyum tamamen sivilce sorunum bittikten sonra karma ciltler için olan ürünlere geçebilirmiyim yoksa ömrüm boyunca bu ürünümü kullanacam yeter artık sonuç almak istiyorum
cnm slm benımde sana bı kaç sorum olacak hani su bazlı krem için credolini önermişin ya onun fiyatı galiba biraz pahalı benımde sivilce sorunum var sıvılce kremı ve tonik kullanıyorm ama yüzümde bazı bölgeler çok kuruyo bunn için fiyatı daha uygun bı nemlendırıcı arıyorm önerebileceğin bı krem var mı
busem bu ürünleri 1 ay kullanınca sonuç alırsın ama 2 -3 ay kullan derim çünkü cilt kendine gelsin sıkılaşsın diye... yoksa tekrar sivilcelenir kullanmanın anlamı kalmaz ..... sonrasındada cilde kozmetik ürünler sürme....tedavin bitince aknevit temizleyici ile cildi sabah - akşam yıka... haftada 2 defa kil maskesine devam et.....toniğe gerek yok...nemlendirici olarak neutregena karma cilt kremi kullan.....çünkü cilt sürekli bakım ister......1 ay kullanıyım ömür boyu bişey çıkmasın diye bişey olamaz....gözenekleri hep temiz tutmak gerek yoksa dolarlar akne halini alırlar...........
canım her konuyu sorabilirsiniz demişssin... şimdi benim sorunum asırı tüylenme.. beyaz tenliyim.. tüylerde kapkara:1no2: vücudumun heryerinde minik minik bazıları hafif uzunca tüyler var ne yapcam ben bunları ya... sir yaptırdıgımda mikrop kapıyo asırı sivilceleniyodu.. lazer yaptıramam suan.. malum ögrenciyiz... gerci seans ücretleri ne kadar bilmiyorumda bütün vücuda baya okkalı tutar gibi gelio... neyse bide roaccutane kullanıyorum.. haliyle yüzümü bile zar zor alıyorum binbir güclükle ne yapıcam ben...:1no2:
sınex tüy sorunu kadınların baş belası... lazer çok etkili ama bütün vücudu düşünürsek çoook pahalı...ama epılıxır biye tüy yok edici yağ var..hem lazerden daha ekonomik...bu sitede numune alıp kullananlar var bizle paylaşacaklar gelişmeleri....ona göre bende sipariş vericem.... yorumları bekliyorum bende.....konumuzla alakası yok ama arkadaşım aydın çine ilçesinde bi bölüm kazandı nasıldır oralar bilgi verirsen çook mutlu olurum......
canım benimde t bölgemde yağlanma var. karma cilt tipine sahibim. sivilce ve sivilce izlerim var. imex krem kullandım ama sonuç vermedi..bana ne önerebilirsin?
Merhabalar
Tirnaklarim cok cabuk kiriliyor. Daha da kotusu hep soyuluyor. Bununla ilgili birsey biliyor musun? bu tirnaklari nasil normal, guclu tirnaklar haline getirebilirim?
Merhabalar
Tirnaklarim cok cabuk kiriliyor. Daha da kotusu hep soyuluyor. Bununla ilgili birsey biliyor musun? bu tirnaklari nasil normal, guclu tirnaklar haline getirebilirim?
GÖKÇE sana tavsiyem aknevit temizleyici sabah -akşam . aknevit serum akşamları ... 2 ay düzenli kullan....... bide haftada 2 defa kil maskesi ama pak face yada dermokil toz kil al.......bunu 2 ay yap sivilce ve lekelerinden kurtul .......tedavi bitince aknevit temizleyiciye devam et kil maskesine de öyle.......nemlendirici olarakda neutregena karma cilt losyonunu kullan...........ama bunları bırakma çünkü cilt hep temiz tutulmalı..........