canansın .......dediğim şampuan ve losyon 50 ytl gibi bişey senin kullandığın ürünlerden daha ucuz ve etkili.......bunu 6 ay kadar kullan ...sonra kozmetik şampuanlara geçme bitkisel içerikli ürünler kullanmaya devam et......bide banyoda saçına sabun sürme herkes burda yanlış yapıyo heppp.......
aman canım sakın buhara tutma cildini daha çok sivilce yaparsın......sakın sıkma sivilcenide.....sabun kullanma cildine....eczaneden aknevit temizleyici al sabah --akşam onunla yıka..bunun amacı cildi temiz tutmak sivilce çıkışını engellemek.........akşamlarıda aknevit yüz serumu sür bu çoook etkili ve cildi tahriş etmiyoda......siyah noktalar temizlenmez ise iltihaplı akne yapar bunun için haftada 2 defa kil maskesi yap kesin....... bunları hiç aksatma canım sivilceli ciltler her zaman bakım isterler..... kilin faydasınıda 3-4 kullanımda görürsün siyah noktaları tamamen yok ederler .......
canım bir tüp baya gidiyor......çünkü hemen yayılıyor parmak uçlarınla sür canım....yatmadan 1--2 saat önce sürki yastığa bulaşmasın....sana kil söylicem ama cilt tipini söyle bana.....ayrıca her şeyi sorabilirsin bana ben siz soru sordukça mutlu oluyom.....ayrıca gelişmeleride bize yazki başka arkadaşlarda yararlansınlar........EBRU 18