Sivilceli Ciltler Sivilce tarih olacak

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
xzem çilfazil kreminin içeriğini arştırdım senin için .içinde vazelin çinko gibi cilde hiç faydası olmayan maddeler var......ama senin için uygun krem bakarım ........kullanmak sana kalmış sen bilirsin.........

bende şaşırdım zaten üyelik falan diyince.....nasıl beyendinmi siteyi......yoksa bu seferde ürünlerimi bulamadın kızzz.......ah tuba ahhhhhhhh.................

yok kızmadım canım ......sabah sabah güldürdün beni allah iyiliğini versin senin.....gerçekten ürünleri bulamadıysan sağ tarafa doğru tıkla liste çıkacak ordan her şeye bakabilirsinnnnn.......

girişte telefon numarası var ben orayı arayıp sipariş veriyom sağolsunlar hiç sorun çlkarmadılar......ben peeligide kullanıyom oda güzel...ikisini bir getirtiyom....sitesi çook güzell dimi...

yok telefon açıp söylüyosun hangi ürünse........banka numarası veriyorlar oraya para yatırıyon....yatırınca parayı telefon açıp söylüyon onlar bilgisayardan bakıyo zaten .....hemen gönderiyorlar....hiç bi sorun çıkmıyor......ben 100 ytl üstü alışveriş ediyom yani 1senelik alışverişimi ediyom nerdeyse kargo bedava oluyo....öyle yani.......

hmm anldım mantıklı aslında ii oldu ya teşekkür ederim valla..ben çıkıyorum canım tekrar teşekkürler bayağ bi uğraştın görüşürüz k.gelsin

blue girl hangisinden bahsediyon burda birçok ürün önerdik adını yazarsan kolay olur........

yarin doktora gidicem 1 ay önce gittigimde verdklerimi kullan gecmezse araştirma hastanesine sevk edicem dedi snn söledigin sampuanida sölicem cnm saol.. siyah noktolar icin napabilirz:)

Tamam canım dediklerini alıcam çook teşekkür ederim umarım faydasını görürüm bu serum dediğin minik tüplerde olan dimii hergün akşam bir tüpümü suratıma sürücem canım ?kil de aktarcılarda satılıyor heralde kilin farklı çeşitleri vardır kesin hangisini alayım çok oldum farkındayımm ama sıkıldım artık şu aknelerden Çok üzgünüm çoook

canım bir tüp baya gidiyor......çünkü hemen yayılıyor parmak uçlarınla sür canım....yatmadan 1--2 saat önce sürki yastığa bulaşmasın....sana kil söylicem ama cilt tipini söyle bana.....ayrıca her şeyi sorabilirsin bana ben siz soru sordukça mutlu oluyom.....ayrıca gelişmeleride bize yazki başka arkadaşlarda yararlansınlar........EBRU 18

Canansın sıvılcen yoksa eĞer sana haftada 1 defa peelıg haftada 1 defa kıl maskesı Önerıyorum... Peelıng 1yumurta akı 2tatlı kaŞıĞı toz Şekerı ıyıce karıŞtır yÜzÜne bunu sÜr ve hafıf hafıf yÜzÜ ovala 2-3 dk kadar sora 5 dk yÜzÜnde durut ıılık suyla yıka.....mesela ÇarŞamba peelıg yap pazar gÜnÜ kıl maskesı yap.......dÜzenlı ve devamlı yap hıÇ bırakma............kesın sonuÇ buuuu........

Tamam tatlım en yakın zamanda alıcam söylediklerinii kullanıp gelişmeleri size aktarıcamm opuyorumnanaktan benim cilt tipim karma ama t bölgem yağlı canım

Canım pakface dıye maske var aktarlarda her yerde var burda onların ÜstÜnde yazıyo zaten yaĞlı cılt--kuru cılt dıye......ona gÖre al.....yoksada aktara sÖyle o sana uygun kıl verır...bana alıncada yaz ........

Unutma dÜzenlı ve devamlı yap sakın bırakma zaten bırakamayacaksıııın ama olsun.....bı ÇarŞamba bı pazar gÜnÜ yap .....haftada 2 defa yanı........

Kızzzlar bıde yÜzÜnÜze krem sÜrÜyorsanız onlarda sıvılce ve sıyah nokta sebıyetıtıdır............subazlı olmalı kremlerınız yaĞ bazlı olmamalıdır.......ceradolın losyon bu konuda sÜpeer ....eĞer nemlendırıcı ıhtıyacınız varsa bılgınızeeee......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…