Sivilceli Ciltler Sivilce tarih olacak

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
2323 temizleyici olarak aknevit temizleme jelini kullan ...krem olarak ceradolin losyon kullan eczanelerde satılıyor... haftada 2 defada yumurta akı 1tatlı kaşığı bal maskesi yappp.....

teşekkür ederim önerilerin için ama öncelikle doktora gitmeyi düşünüyorum bu ayın sonuna doğru bakalım neler diyecek dediklerinden memnun kalmazsan senin önerilerini uygulayacam

slm ablalarım ben 17 yaşındayım sivilce izleriyle problemim var sivilce regl dönemim dışıda pek çıkmaz ondada 4-5 tane çıkar ama izleri geçmek bilmiyo öyle pek fazla deil ama beni rahatsız etmeye yetiyo ben pürüzsüz bebek gibi bi cilde sahip olmak istiyom lütfen bana öneride bulunun önerilerinizi bekliyom teşekkürler

ne kadar acaba?

3 tane si 56ytl ...eczaderm.com dan siparişle alıyosun...2 alınca 3.bedava oluyor....ordaki kadın bilgide veriyo ...telefon edin sormak istediğinizi sorunnn.........

arkadaşlar benim sivilcelerim küçük küçük, pütür pütür.ne yapmalıyımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…