ben de roaccuatane tedavisi oldum ama çukurlar geçmed.roaccuatane sivilceleri akneleri geçiriyo sadecedoktora gittim doktor esliginde rouncoutane diye bi ilac kullandim yaklasik 6 ayda tamamen gecti sizde oneririrm :)
Roaccutane maalesef izleri geçirmiyor ben kullandım 6 ay. izlerimde hiç bir değişiklik yok. Sivilcelerim kullandığım süre içinde geçmişti ne güzel. Ama bıraktıktan 2 ay sonra tekrar çıkmaya başladılar. Eskisi gibi büyük olmasa da küçük küçük yine de can sıkıcı tekrarlaması. Benim çukurluklarım az ama kırmızı ve kahverengi sivilce izlerim var. 6 defa TCA peeling uyguladım kendim evde hatta konu açtım bununla ilgili. Gerçekten işe yarıyor ama %100 mü derseniz hayır. Cildiniz daha parlak ve canlı oluyor ölü deri yok olduğu için. Daha 6ncı seansımı uyguladım. Cildimde gözle görülür değişme canlanma var. Eğer daha çok yaparsam izlerin %70-80lik bölümünü geçireceğini düşünüyorum.
tca peeling çukurlara mı iyi geldi yani?eğer öyleyse nerde bulabilirm?roaccuatane benim sivilcelerimi ve izlerimi hepsini geçirdi.geriye kalan tek şey çukurlarımonlardan da kurtulursam rahatlayacağım
Kızlar yarın cildiye randevum var. Sivilceler geçse bende izler için bir şeyler yapacağım ama yok geçmiyor.
Acaba iptal mi etsem? Roaccutane yazar mı ki? Uf ne yapsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?