Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilce Geçti Kırmızı Lekesi Kaldı .. :( Yardım !!
Kızlar yaklaşık 3 yıl önce yanağımda sivilce çıkmıştı,sıktım mı sıkmadım mı hatırlamıyorum.sivilce geçti ama yerine kırmızı bi leke bıraktı yıllardır bu lekeyle yaşıyorum ya her gören sivilce mi çıktı diye soruyor.. canımı sıkıyor bu durum önerdiğiniz bişey var mı ??
Kızlar yaklaşık 3 yıl önce yanağımda sivilce çıkmıştı,sıktım mı sıkmadım mı hatırlamıyorum.sivilce geçti ama yerine kırmızı bi leke bıraktı yıllardır bu lekeyle yaşıyorum ya her gören sivilce mi çıktı diye soruyor.. canımı sıkıyor bu durum önerdiğiniz bişey var mı ??
bende differın jel kullanmıştım zoretanın tedavımden sonra..işe yarıyor bu tür kremler ama önce doktor kontrolu canım..herkesın cılt yapı ve ıhtıyacı farklı..bu nedenle doktora danışmadan kullanma daha kötu oluyor malesef..