• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sivaslılar hadi ama

kızlar ya daha temmuza çoook var mayısta buluşun negüzel heryer cıvıl cıvıl hem yazın tatile gidenlerde mayısta gelebilir.temmuzda yine buluşma düzenlersiniz.sanki sivas çokmu büyük 15 dk bile sürmez buluşmaya gelmek.benim nacizane fikrim tabi.

peki mayısta buluşsak bu buluşmaya sen gelebilir misin caNIMkaydirigubbakcemile4

8 mayıs 2009 saat 12:30 şelalede buluşuyoruzzzzzzzzz
nesli58
çikolata21
66 emoş 66
nermincik
elif_ba
tabi bizim dışımızdada gelmek isteyenler gelebilir

Son düzenleme:
hem ben sivaslıyım hemde eşim ama ankarada yaşıyorum .buluşursanız benim içinde eğlenin:)

arkadaşlar bir cvp verin lütfen özeldende attım ama bir kişi döndü bana

8 mayısa çok önemli işim çıktı kızlar malesef zaten buluşmayada talep yok

canım zaten kaç gundur giremiyorum siteye girsemde bikaç sayfa dolasamadan siteye bişeyler oluyodu oyuzden yazamadım canım uzuldum ya

kızlar neslide sehir dışındaymış buluşma yattı galiba mayısın 20 sinden sonra havalar ısınınca olsun diyoruz

ewet ya welwed gelecekk ben bi şekilde onuda kaçırırm getirirm daha ii olurr hawa ısınırsa şöle aksuda falan toplaşırızz

daha yeni gördüm tarihi kızlar bugün olsymış gelebilirdim.inşallah bir sorun çıkmazsa buluştuğunuz gün bende gelicem.tabi aksu olursa daha süper olur.

ewet hawalar ısaındığı zaman daha güzel olurr aksuda ii olur kkda tanıtmış oluruzzz hemde :)))

Hayret birşey ben geçen sene buluşalım dedim kimseden ses çıkmadı,şimdi maşallah herkes buluşalım diyor,Ne diyeyim hadi hayırlısı

evet canım herkes müsait olduğu tarihleri yazsın buluşalım

Back