• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sivaslılar hadi ama

temmuz 15 den sonra ağustos sonuna kadar sivas tayım bende bu tarihler arasında bir aksilik olmazsa gelirim inşeallah kızlar

temmuzun 20 sinde buluşalım fazla uzamasın kızlar

7. ayın 20 si saat 12:00 şelalede buluşalım
şelale eski yimpaş resturantın yeri

gelenler isimlerini yazdırsınlar bana

arkadaşlar çok heyecanlıyım

elif_ba
çikolata21
ZNPalp
nermincik

Son düzenleme:
eeeeeeee yani bu buluşmada çikolata 21 arkadaşımla benmi varım
sivaslılar hadi ya

yani bumu nerdesiniz sivaslı hanımlar sesime ses verin yaaaaaaaaaaaa

sivaslı değilim ama gelininizim bende gelsem olur mu :) lütfennn. temmuzun ilk iki haftası olursa tabi . ya buraya yazı yazarkende trt sivasın yollarına söylüyor. tesadüfe bakın

kızlar benim kocişim bu organizasyona katılmama izin vermedi
bende şelaleye gelip sizi uzaktan izlerim :)))
size tip tip bakan bi kadın görürseniz o vildangeldir :)))
şaka şaka bizim düğünümüz var temmuzda biz istanbulda olacaz hayırlısıyla
ama hemşerilerimi çok merak ediyom inşallah katılım çok olur
hadi sivassssss şelaleye buyrun lütfen

sivaslı değilim ama gelininizim bende gelsem olur mu :) lütfennn. temmuzun ilk iki haftası olursa tabi . ya buraya yazı yazarkende trt sivasın yollarına söylüyor. tesadüfe bakın

cnm sen hakiki sivaslı olmuşsun kaydirigubbakcemile5

canım tabikide gel çok mutlu oluruz ya zaten temmuzda buluşuyoruz sen tarihi bikaçgün geriyemi alalım diyorsun

kızlar benim kocişim bu organizasyona katılmama izin vermedi
bende şelaleye gelip sizi uzaktan izlerim :)))
size tip tip bakan bi kadın görürseniz o vildangeldir :)))
şaka şaka bizim düğünümüz var temmuzda biz istanbulda olacaz hayırlısıyla
ama hemşerilerimi çok merak ediyom inşallah katılım çok olur
hadi sivassssss şelaleye buyrun lütfen

saol canım benim ya düğünler işi bozuyor zaten
nasipse seninlede başka bir buluşmada tanışırız değil mi:lepi:

bende çok isterdim ama temmuzda burda değiliz malesef.inşallah birdahaki buluşmaya bir kacamak yaparım.

kızlar ya daha temmuza çoook var mayısta buluşun negüzel heryer cıvıl cıvıl hem yazın tatile gidenlerde mayısta gelebilir.temmuzda yine buluşma düzenlersiniz.sanki sivas çokmu büyük 15 dk bile sürmez buluşmaya gelmek.benim nacizane fikrim tabi.

gönlüm sizlerle kızlar. azda olsa buluşun. sonra diğerleride özenir ve bir dahakine gelirler. izmirden sevgiler.a.s.

Back