• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sivaslılar hadi ama

sizin niyetiniz yok kıslar en iisi şöyle yapalım bakın benim 21 temmuzda düğünüm war hepiniz salona gelin tanışalım :)))

canım şimdi tanışılırsa düğününe daha çok arkadaş gelir.herkesin pat diye hiç tanımadığı birinin düğününne geleceğini sanmıyorum öncesinde buluşma olsunda düğününede geliriz inşallah.
anam forumda bi dünya sivaslı vardı nere kayboldular yaw

yaa ben size sayayım sivasta yasayanları

vildangel
cikolatagelin
nesli58
emoş
elif ba

bu kadarı geliyo aklıma ama gelir gelmezler bilemicem o kadarını

yok o 27 temmuzdan sonra burda düğün konusu şakaydı tabide herkes mızıkladııı siwaslılar oyunu bozdunuz aşk olsunmirmirmirmir

ya şimdi buluşma olmuyormu gidip aksuda beklemeyelim
hem neden 3 kişiyle buluşma olmuyor ki anlayamıyorum

evet neden 3 kişiyle buluşma olmuyor ben de anlamadım ??
ben de orda olsam kesin gelirdim kızlar ama tokattayım maalesefff

ya bende çok gelmek istiyorum ama annem izin vermiyo mafoldumben zaten temizlik filan yapıyoruz senağlama ya gerçekten gelmeyi çok istiyorum anlatamam size ama:1no2::çok üzgünüm:

ya ben gelirim siz kesin deyin emoşunkide tam kesin değill arkadaşlar inş kalabalık oluruz kalabalık olursak daha güsel olurr

off ya kızlar inanın en çok ben istiyordum ama hiç beklemediğim bir misafirim gelecek bugün aradı gelme diyemedim bidaha gelme şansı olmayacak biri.çok üzgünüm.acaba herkesin müsait olacağı bir günmü yapsakki.herkesinki meçhul.moralim sıfır şuan

nesli biz buluşalım o zaman canım
başka çaresi yok
yinede çikolataya tekrar söyleyim bir

tamam canımm saat 1 de buluşalım ozaman yerimiz buriciye medresesi olsunn içerde otur kızz bakarsın kanka oluruz gelir gideriz birbirinizee zemuszemus

tamam canımm saat 1 de buluşalım ozaman yerimiz buriciye medresesi olsunn içerde otur kızz bakarsın kanka oluruz gelir gideriz birbirinizee zemuszemus

aboww medrese benim kocişin mekanı
işte olmadığı zaman hep orda -tatlicadiarzu-

tamam caım saat 1de ordayımm otur bekle beni :) inş birbirimizi tanırızzdelikafadulden

inş canım ben kapalıyım zaten bi aksilik olmazsa pembe kareli bi gömlek giyecem kbra tanımıyom aa tanışırız yaa :))

Back