Sivas///58

ooo sivaslı bacılarım kayseriden selamlar sizlere.....hemen aşagınızdayız bacılar..çok uzak deell..dilomun memleketine bi selam verem dedimm

ve aleyküm selam kardeşim..bende erzincanlıyım ama nişanlımın memleketinde geziniyorum iştezemuszemusayrıca çok seviyorum sivaslı dostlarımıopuyorumnanaktan

ASO sen tam sivaslısın artık erzincan falan deme :))
Tatlıcıkta benim Kayseriden dostum.
Buluşmada kaynaştık çok şeker nicki gibi tatlıcık :))
Görsen bi bıcır bıcır :asigim:

--------------------------------------------------------------------------------
FUTBOLCULARIMIZ
ÜMİT ÖZAT
HASAN KABZE
İBRAHİM TORAMAN
ADEM DURSUN
HAYRETTİN
İBRAHİM DAGASAN
ZAFER ÖZGÜLTEKİN
AYDIN KARABULUT
FERHAT ODABASŞI

OZANLARIMIZ

Pir Sultan Abdal
, Kul Hikmet
, Aşık Veysel
, Ruhsati
Celal Sicimoğlu
bunlardan birkaçı. Ama sadece ozan değil, her alanda başarılı Sivaslılar var.

ve aleyküm selam kardeşim..bende erzincanlıyım ama nişanlımın memleketinde geziniyorum iştezemuszemusayrıca çok seviyorum sivaslı dostlarımıopuyorumnanaktan

bnmde en yakın kız arkadaşım erzincan'lı
sivas'lıyla evlendi. ben artık zivas lıyım diyo kaydirigubbakcemile3

ASO sen tam sivaslısın artık erzincan falan deme :))
Tatlıcıkta benim Kayseriden dostum.
Buluşmada kaynaştık çok şeker nicki gibi tatlıcık :))
Görsen bi bıcır bıcır :asigim:

sen seviyosan tatlı olmama gibi lüxü yok zaten bebeğimkaydirigubbakcemile5
oldum dimi:roflol:doğru diyosun valla..olsada olur olmasada olur zaten,çok yakınız:jeyyar:ama erzincanlıdan çok sivaslıları sevdiğim bi gerçek:kedi:

bnmde en yakın kız arkadaşım erzincan'lı
sivas'lıyla evlendi. ben artık zivas lıyım diyo kaydirigubbakcemile3
oda yabancıya gitmemiş bak:jeyyar:kocam köylüyüz kızım biz:smiley-cool:
sivaslı bir kaç ünlü daha:nazar:
"Eski Meclis Başkanı Refik Koraltan, Devlet Bakanı Abdüllatif Şener, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Eski ıstanbul Belediye Başkanı Nurettin Sözen, Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Edip Başer, DYP ıstanbul ıl Başkanı Faik ıçmeli. Yazar Kürşat Bümin, Şansal Büyüka, Faruk Bayhan, Eski TRT Genel Müdürü Yücel Yener, , Cem Özer, Emel Sayın,Cem yılmaz

sivas1.jpg

sivas ulu cami

sivasın kaplıcalarına gitmek istiyorum:gitme:
00006025.jpg

uzun yıllar boyunca cilt hastalıklarını tedavi eden 'doktor balıklar' fikri Hindistan'da pedikür için esin kaynağı oldu.

Hindistan'ın Güneyindeki Çennai kentindeki bir bakım merkezinde balıklar, müşterileri manikür-pediküre hazırlıyor. Ilık suyun içinde balıklar ölü deriyi kemirerek müşterilere alışılmışın dışında bir tecrübe yaşatıyor.

Merkezin yetkilileri işlemi şöyle anlatıyor: "Normalde elle yapılan manikür ve pedikürden tamamen farklı bir yöntem. Manikürü size balıklar yapıyor. Bu ilk başta biraz korkutucu ama alıştıktan sonra sorun olmuyor. Aslında çok eğlenceli bir tecrübe." 'Doktor balık' adı verilen bu balıklar yaşadıkları suda yeterli bitki bulamadıklarından ciltteki ölü deriyle besleniyor.

Balıkların cildi yumuşatmasının ardından da normal pedikürün yapımı kolaylaşıyor. Bakım merkezinin sahipleri Japonya, Çin ve Singapur'da da kullanılan bu yöntemin kısa zamanda yaygınlaşacağını tahmin ediyor. Yöntemin esin kaynağı ise Türkiye'de Sivas'ın Kangal ilçesindeki sedef hastalığı tedavisi yapılan balıklı kaplıca.

13089.jpg

biliyoruz canım sedef hastalığını tedavi ediyolar
baş parmakta çok kıllıymış ya muhahaha :)))))) :KK70:
insan bi alır onları,manikür yapar ayolkaydirigubbakcemile3resmini çektirmiş bidemirmirmirmirbaktın kıllı,yok ben çektirmem,kocam kıskanır de-tatlicadiarzu-:roflol:

kız o zaten erkek ayağı değil mi :roflol: sonradan fark ettim.
bu erkeklerde ne kıllı oluyolar ya :dilcikar:

yok kız kadın ayağıdelikafaduldenadamın bacağı ayrı,o resim kadının=)ama alt alta koyunca erkek ayağı sandınzemuszemus
kızlar yok böyle bir manzara GÜRÜN:lepi:
31983160520070751221133mt5.jpg

gürün mağraları
grnkalers1.jpg

X