Sivas///58

kıslar pardon aniii mola isteyip cıktım özürrrr opuyorumnanaktan
sizde burdaymısınız buldum geldim ama gec oldu cıkcam yaw

benimkine sorarlar mesela:
adam:kardeş sen nerelisin?:uhm:
benimki:yiğidin harman olduğu yerdeniz:lepi:
adam::bbo:
ben tabi içimden yine yarılırım,adamda salaklaşır ne demek istedi die(tabiki bilmeyenlerde var arkadaşlar bunu)=)
sonrada güleriz tabi aramızda işte konuşuruz:asigim:..detaya girmiyom:ecrin_bebek:
paylaşamak istedim aşkımı özledimde:asigim:

hadi iyi gecelerrrrrrrrrrr yigidolar öptüm hepicinizi a.s.
iyi geceler bebeğim opuyorumnanaktan
benimkine sorarlar mesela:
adam:kardeş sen nerelisin?:uhm:
benimki:yiğidin harman olduğu yerdeniz:lepi:
adam::bbo:
ben tabi içimden yine yarılırım,adamda salaklaşır ne demek istedi die(tabiki bilmeyenlerde var arkadaşlar bunu)=)
sonrada güleriz tabi aramızda işte konuşuruz:asigim:..detaya girmiyom:ecrin_bebek:
paylaşamak istedim aşkımı özledimde:asigim:

kız ben bunu yeni duyuyorum ya Sivaslı olmama rağmen kaydirigubbakcemile3

iyi geceler bebeğim opuyorumnanaktan

kız ben bunu yeni duyuyorum ya Sivaslı olmama rağmen kaydirigubbakcemile3

cahal :1closedeyes:
Bende hep kullanırım :roflol:
Ama yozgatlılarda bunu üstlerine alınır.
Fakat biz yiğido olduğumuza göre yiğidin harman olduğu yer biziz alkisalkisalkis

Bende sevgilerimi sunup yiğido konusuna geri dönüyorum sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi :1closedeyes:
Çilek şimdi sen hiç duymadın mı yiğidin harman olduğu yeri.
Bak bizim fabrikada Sivaslı çok bide Yozgatlı çok bu harman olayını Yozgatlılar kendi üstlerine alıyor ama işin doğrusu Sıvas.
SOnra hep çekişiyolar yok sizdi yok bizdi :roflol:
Bak güzel topiğimiz sayesinde yeni birşey öğrenmiş oldun tebrik et bizi.alkisalkisalkis

topraklarım mahalle arasında çene çalmak kesmedi buraya geldimzemuszemus
varmı bana iştirak edicekzemuszemuskaydirigubbakcemile3
dikoşum haklısın yozgatlılar bunun patenti kendilerinde sanıyolar:nazar:ama yiğidin harman olduğu yer sivas:lepi:
kızlar bide ben en sevdiğim sivas türküsü öğrendimki sivaslıymış:CüvCüv:
acayip seviyorum o türküyüopuyorumnanaktanmp3ümdede dinliyorum okula giderken otobüs yolculuklarımda,hem cilveli hem nazlıymış öğrendimki sivaslıymış teeeyyyyy:teytey:

topraklarım mahalle arasında çene çalmak kesmedi buraya geldimzemuszemus
varmı bana iştirak edicekzemuszemuskaydirigubbakcemile3
dikoşum haklısın yozgatlılar bunun patenti kendilerinde sanıyolar:nazar:ama yiğidin harman olduğu yer sivas:lepi:
kızlar bide ben en sevdiğim sivas türküsü öğrendimki sivaslıymış:CüvCüv:
acayip seviyorum o türküyüopuyorumnanaktanmp3ümdede dinliyorum okula giderken otobüs yolculuklarımda,hem cilveli hem nazlıymış öğrendimki sivaslıymış teeeyyyyy:teytey:

Canım o türkünün sonunda dinledin mi :roflol:
Sordum sordum söylemedi öğrendim ki sivaslıymış
Sordum sordum söyleme di öğrendim ki Tokatlıymışş :teytey: :teytey: :teytey:

ooo sivaslı bacılarım kayseriden selamlar sizlere.....hemen aşagınızdayız bacılar..çok uzak deell..dilomun memleketine bi selam verem dedimm

Bende sevgilerimi sunup yiğido konusuna geri dönüyorum sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi :1closedeyes:
Çilek şimdi sen hiç duymadın mı yiğidin harman olduğu yeri.
Bak bizim fabrikada Sivaslı çok bide Yozgatlı çok bu harman olayını Yozgatlılar kendi üstlerine alıyor ama işin doğrusu Sİvas.
SOnra hep çekişiyolar yok sizdi yok bizdi :roflol:
Bak güzel topiğimiz sayesinde yeni birşey öğrenmiş oldun tebrik et bizi.alkisalkisalkis
yok kız duymadım vallahi :))) işte yeni bişey öğrenmiş oldum :1closedeyes:
ooo sivaslı bacılarım kayseriden selamlar sizlere.....hemen aşagınızdayız bacılar..çok uzak deell..dilomun memleketine bi selam verem dedimm
hoşgeldin tatlıcık a.s.

X