- 13 Mayıs 2008
- 1.376
- 0
- 116
- Konu Sahibi Bencitlembik
-
- #1.801
Hoşgeldin ablacım özlettin kendini a.s.slm canlar nasılsınız SİVASTAYDIM yeni geldim çok üzüldüm Sivas ne hale gelmiş güzelim meydandaki ağaçlar kesilmiş beton yığını olmuş gerçekten cıbıllar parkı çıp çıplak lakmış sıradan bir ücra kasaba görünümü almış hangi zihniyet bunu yaptıysa.................yazıklar olsun
Hoşgeldin canım a.s.Selam kızlara.s. ben de Sivaslıyım,Kangallı..doğma büyüme istanbulluyum ama sık sık giderim memleketime:)
a. slm hemsom hg a.s.Selam kızlara.s. ben de Sivaslıyım,Kangallı..doğma büyüme istanbulluyum ama sık sık giderim memleketime:)
kızlar ben bu hafta sonu ankara'da olacağım. birbuçuk hafta orada olmam gerekiyor. velvedim sende ankara'dasın galiba. ay orada olanları bir görsem.alkisalkisalkis
Hoşgeldin hemşom a.s.Kızlar bende Sivas suşehriliyim..Ama Ankara'da oturuyorum..Bütün hemşehrilerime sevgilerrr...
slm hemşehrilerim bende sivas şarkışlalıyım. kahramanmaraşta kalıyorum. hepinize kucak dolusu sevgiler. nede güzel yazılıyo sivas. SİVAS . SİVAS
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz hemşolarrr a.s.slm hemşerilerim ben de gururla söylüyorum Sivaslıyım ama Antalya'da yaşıyorum. Havası bile bi başka memeleketimin özledim oraları.
Allah kısmet ederse yazın sıcaklardan kaçıp geleceğim yine.
Herkese kucak dolusu sevgiler. a.s.
Mrb ablacım hoşgeldin a.s.canlar nasılsınız Sivastan bahsettim ama cvp yazan olmamış bu arada tabiii güzelliklerdende bahsedeyim baraja doğru gittik harika oralar yem yeşil kekik kokuları al mor birbirine karışmış madımak toplayan hanımlar koyunlar kuzular ağaçlar çiçek açmış ankaradan sonra bana çok hoş geldi hayat var oralarda anlayacağınız güzel bir on gün geçirdim sevgiyle kalın
canlar nasılsınız Sivastan bahsettim ama cvp yazan olmamış bu arada tabiii güzelliklerdende bahsedeyim baraja doğru gittik harika oralar yem yeşil kekik kokuları al mor birbirine karışmış madımak toplayan hanımlar koyunlar kuzular ağaçlar çiçek açmış ankaradan sonra bana çok hoş geldi hayat var oralarda anlayacağınız güzel bir on gün geçirdim sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?