• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

kıss cilek ne gülüyon valla bugün sivas halaylarına bakarken buldum bu sözü nerden buldun diceksen :dance:
benimde hosuma gitti hemsolarıma yazam dedim a.s.

nolcak bebem nereye kdr aileyle
seninde yuvanı kurman lazım
bize bol bol sivas resimleri çekip yollarsına.s.

nolcak bebem nereye kdr aileyle
seninde yuvanı kurman lazım
bize bol bol sivas resimleri çekip yollarsına.s.

öyle cnm yaa geldik 23 yasına :1rolleyes:
er yada gec herkes evlencek ayrılcak bigün :utangac:
mutlu olda uzakta ol napcan alısırım inş :asigim:
inş ceker gösteririm sana bol bol a.s.

3764pastellrm4.gif

kızlar ben bu hafta sonu ankara'da olacağım. birbuçuk hafta orada olmam gerekiyor. velvedim sende ankara'dasın galiba. ay orada olanları bir görsem.alkisalkisalkis

Selam kızlara.s. ben de Sivaslıyım,Kangallı..doğma büyüme istanbulluyum ama sık sık giderim memleketime:)

Selam kızlara.s. ben de Sivaslıyım,Kangallı..doğma büyüme istanbulluyum ama sık sık giderim memleketime:)
hoşgeldin canım bende sivas kangallıyım. doğma büyüme de istanbul.
nan kızlar bazen diom keşke köyde doğsaydım sivasın tereyağlı kaymağını yerdim yanaklarım al al olurdu.sağlam olurdum taş gibi :roflol::roflol::roflol:

cnm topiğimize uğra herzaman :teselli:
yiğido topğimizde var bizim
velved buraya kopyalasın a.s.

slm canlar nasılsınız SıVASTAYDIM yeni geldim çok üzüldüm Sivas ne hale gelmiş güzelim meydandaki ağaçlar kesilmiş beton yığını olmuş gerçekten cıbıllar parkı çıp çıplak lakmış sıradan bir ücra kasaba görünümü almış hangi zihniyet bunu yaptıysa.................yazıklar olsun

Back