• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

canlarım bende sivaslıyıııııım ama evlenince konyalı oldum:( bende gürün ilçesindenim annem oralı babam kangaldan. gürüne her yaz giderim.bu yazda oraya eşim ile gidecem.nur arkdaşım güründen kimlerdensin:)))?

benim annemde gürünlü.turkbayragi ay çok sevindim.:delphin: benim annemler saraçlardan.delikafadulden

benim annemde gürünlü.turkbayragi ay çok sevindim.:delphin: benim annemler saraçlardan.delikafadulden

bende gürünlü geliniyimdelikafaduldenkaydirigubbakcemile5
kızlar hepinize selamın aleykümŞeniz
turuncumda burda sivaslı gülümopuyorumnanaktan
bn erzincanlıyım:kedi:ama sivas geliniyim:lepi:ve sivaslıları acayip seviyorumzemuszemus

bn erzincanlıyım:kedi:ama sivas geliniyim:lepi:ve sivaslıları acayip seviyorumzemuszemus

hg canım bizde seni seviyoruz opuyorumnanaktan

Oyyy bitanem gelmişşşşşşş delikafadulden
Hoşgeldin gelinimiz Şeniz
Ne iyi ettin canımsın opuyorumnanaktan

hoşgeldin hemşerim. :lepi:gürünlüler iyidir.alkisalkisalkis:1hug:

Aso hg cnm aramıza gelinimiz opuyorumnanaktan

Oyyy bitanem gelmişşşşşşş delikafadulden
Hoşgeldin gelinimiz Şeniz
Ne iyi ettin canımsın opuyorumnanaktan

hoşgeldin hemşerim. :lepi:gürünlüler iyidir.alkisalkisalkis:1hug:

turuncum canım arkadaşım,gadifecim ve first lady cim hepinizi öpüyorum topraklarımmŞenizhihoyyyt:1hug:
çok teşekkür ederim kızlar hoş buldum sayenizde hoşluklar buldumopuyorumnanaktan
lady cim ben kötü sivaslı görmedimki:sm_confused:aşkımın sülalesi gürünlü,hepsi birbirinden iyi,hepsini ayrı seviyorum,sivaslı komşularımızda vardı,tanıdıklarda,çok samimi söylüyorum gürünlüler mükammel
topraam dedim cierime bastım ama erzincan topiğinden hayır yok bana:dilcikar:sayfa kalmış 20lerde:oklava:zaten çaktırmayın kocam köylüyüm benkaydirigubbakcemile3evlenince erkekler hanım köylü olur ya,ben tam tersi oldum..yani nişanlım köylü oldum:)sıcak insanlar sivaslılar yakaydirigubbakcemile5ama bizde hemşo sayılırız dimi kızlar:dance:

turuncum canım arkadaşım,gadifecim ve first lady cim hepinizi öpüyorum topraklarımmŞenizhihoyyyt:1hug:
çok teşekkür ederim kızlar hoş buldum sayenizde hoşluklar buldumopuyorumnanaktan
lady cim ben kötü sivaslı görmedimki:sm_confused:aşkımın sülalesi gürünlü,hepsi birbirinden iyi,hepsini ayrı seviyorum,sivaslı komşularımızda vardı,tanıdıklarda,çok samimi söylüyorum gürünlüler mükammel
topraam dedim cierime bastım ama erzincan topiğinden hayır yok bana:dilcikar:sayfa kalmış 20lerde:oklava:zaten çaktırmayın kocam köylüyüm benkaydirigubbakcemile3evlenince erkekler hanım köylü olur ya,ben tam tersi oldum..yani nişanlım köylü oldum:)sıcak insanlar sivaslılar yakaydirigubbakcemile5ama bizde hemşo sayılırız dimi kızlar:dance:

Şeniz hoşgeldin yeni hemşo.
Tabi sende hemşo sayılırsın.
Erkekler hanım köylü olmuyor bee benimki olmadı daha ilerde değişirse bilemem :delphin:
Ama aramızda bitane köy var kaydirigubbakcemile3
Olurmu ki acaba ::))
frstlayd ablam görüşemiyoruz uzun zamandır nasılsın.a.s.

yaw burda dügün hazırlıgı yapmıyonuz hemsolarım bana kaydirigubbakcemile3
bir halay cekek ayagımız alışsın dügündede kolaylık olsun bilem demiyonuz :teytey:

Şeniz hoşgeldin yeni hemşo.
Tabi sende hemşo sayılırsın.
Erkekler hanım köylü olmuyor bee benimki olmadı daha ilerde değişirse bilemem :delphin:
Ama aramızda bitane köy var kaydirigubbakcemile3
Olurmu ki acaba ::))
B]

aranızdaki köy nasıl bir köy mesela:jeyyar:
yaw burda dügün hazırlıgı yapmıyonuz hemsolarım bana kaydirigubbakcemile3
bir halay cekek ayagımız alışsın dügündede kolaylık olsun bilem demiyonuz :teytey:
istediğin halay olsun gadifem:teytey::teytey::teytey::teytey:teeeeyyy teeeyy teeyyyyyyyyyy tlii tliii tliiii lüüüülüüüülüüü:roflol:oldumu:dance:

hiç belli olmaz cnm birden baktın herkes burda bide baktın kimse yok kaydirigubbakcemile3
sivaslımısın neresindensin a.s.

Back