- Konu Sahibi Bencitlembik
- #1.841
abla o tas bana
bulusma varmıs zaten salı günü galiba aksu diyolardııı a.s.
yok gülüm taş atmadım. arada uğrayın dedim. opuyorumnanaktan Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abla o tas bana
bulusma varmıs zaten salı günü galiba aksu diyolardııı a.s.
canlarım bende sivaslıyıııııım ama evlenince konyalı oldumbende gürün ilçesindenim annem oralı babam kangaldan. gürüne her yaz giderim.bu yazda oraya eşim ile gidecem.nur arkdaşım güründen kimlerdensin:)))?
yok gülüm taş atmadım. arada uğrayın dedim. opuyorumnanaktan Şeniz
benim annemde gürünlü.turkbayragi ay çok sevindim.benim annemler saraçlardan.delikafadulden
bende gürünlü geliniyimdelikafaduldenkaydirigubbakcemile5
kızlar hepinize selamın aleykümŞeniz
turuncumda burda sivaslı gülümopuyorumnanaktan
bn erzincanlıyım:kedi:ama sivas geliniyim:lepi:ve sivaslıları acayip seviyorumzemuszemus
Oyyy bitanem gelmişşşşşşş delikafaduldenbende gürünlü geliniyimdelikafaduldenkaydirigubbakcemile5
bn erzincanlıyım:kedi:ama sivas geliniyim:lepi:ve sivaslıları acayip seviyorumzemuszemus
bu ara beni anlayısla karsılayın pek giremiyom malum dügün hazırlıklarım var :kedi:
bende gürünlü geliniyimdelikafaduldenkaydirigubbakcemile5
canım kolay gelsin sana. bende 3 sene önce kızım için o sıkıntılara girmiştim. allah kolaylık versin. çok zordur bilirim. Şeniz
Aso hg cnm aramıza gelinimiz opuyorumnanaktan
Oyyy bitanem gelmişşşşşşş delikafadulden
Hoşgeldin gelinimiz Şeniz
Ne iyi ettin canımsın opuyorumnanaktan
hoşgeldin hemşerim. :lepi:gürünlüler iyidir.alkisalkisalkis:1hug:
turuncum canım arkadaşım,gadifecim ve first lady cim hepinizi öpüyorum topraklarımmŞenizhihoyyyt:1hug:
çok teşekkür ederim kızlar hoş buldum sayenizde hoşluklar buldumopuyorumnanaktan
lady cim ben kötü sivaslı görmedimki:sm_confused:aşkımın sülalesi gürünlü,hepsi birbirinden iyi,hepsini ayrı seviyorum,sivaslı komşularımızda vardı,tanıdıklarda,çok samimi söylüyorum gürünlüler mükammel
topraam dedim cierime bastım ama erzincan topiğinden hayır yok bana:dilcikar:sayfa kalmış 20lerdeklava:zaten çaktırmayın kocam köylüyüm benkaydirigubbakcemile3evlenince erkekler hanım köylü olur ya,ben tam tersi oldum..yani nişanlım köylü oldum:)sıcak insanlar sivaslılar yakaydirigubbakcemile5ama bizde hemşo sayılırız dimi kızlar:dance:
Şeniz hoşgeldin yeni hemşo.
Tabi sende hemşo sayılırsın.
Erkekler hanım köylü olmuyor bee benimki olmadı daha ilerde değişirse bilemem![]()
Ama aramızda bitane köy var kaydirigubbakcemile3
Olurmu ki acaba ::))
B]
istediğin halay olsun gadifem:teytey::teytey::teytey::teytey:teeeeyyy teeeyy teeyyyyyyyyyy tlii tliii tliiii lüüüülüüüülüüü:roflolyaw burda dügün hazırlıgı yapmıyonuz hemsolarım bana kaydirigubbakcemile3
bir halay cekek ayagımız alışsın dügündede kolaylık olsun bilem demiyonuz :teytey:
istediğin halay olsun gadifem:teytey::teytey::teytey::teytey:teeeeyyy teeeyy teeyyyyyyyyyy tlii tliii tliiii lüüüülüüüülüüü:roflolldumu:dance: