• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

slm canlar nasılsınız SİVASTAYDIM yeni geldim çok üzüldüm Sivas ne hale gelmiş güzelim meydandaki ağaçlar kesilmiş beton yığını olmuş gerçekten cıbıllar parkı çıp çıplak lakmış sıradan bir ücra kasaba görünümü almış hangi zihniyet bunu yaptıysa.................yazıklar olsun
Hoşgeldin ablacım özlettin kendini a.s.
İyilik şükür sende iyisin inşallah yerimseniben
Son halini görmedim bende demek gitmiş ağaçlar :çok üzgünüm:

sağolun kızlar..hoşbulduk diyorum hepinize..ben de çok seviyorum köyümü ama keşke yeşillik daha bol olsa,höyüğe çıkıp baktığımda şööyle bol ağaçlık falan görsem diyorum..ama böyle de güzel:)

Selam kızlara.s. ben de Sivaslıyım,Kangallı..doğma büyüme istanbulluyum ama sık sık giderim memleketime:)
a. slm hemsom hg a.s.
yigido topigimizede beklerim buyur gel :1hug:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/277947-yigidolar-burda-toplasalim-73.html

kızlar ben bu hafta sonu ankara'da olacağım. birbuçuk hafta orada olmam gerekiyor. velvedim sende ankara'dasın galiba. ay orada olanları bir görsem.alkisalkisalkis

ablam son zamanlarda girmiyodum görmedim nettin :uhm:
biliyon dügün telasım varr hazırlıklar filann :asigim:

ben dün ankara buluşmasına katıldım. ankarada oturanları gözlerim aradı. yinede güzel bir buluşmaydı. velved ben ayın 30 da yine izmire döneceğim. zamanım az kaldı.

slm hemşerilerim ben de gururla söylüyorum Sivaslıyım ama Antalya'da yaşıyorum. Havası bile bi başka memeleketimin özledim oraları.

Allah kısmet ederse yazın sıcaklardan kaçıp geleceğim yine.
Herkese kucak dolusu sevgiler. a.s.

slm hemşehrilerim bende sivas şarkışlalıyım. kahramanmaraşta kalıyorum. hepinize kucak dolusu sevgiler. nede güzel yazılıyo sivas. SİVAS . SİVAS

slm hemşerilerim ben de gururla söylüyorum Sivaslıyım ama Antalya'da yaşıyorum. Havası bile bi başka memeleketimin özledim oraları.

Allah kısmet ederse yazın sıcaklardan kaçıp geleceğim yine.
Herkese kucak dolusu sevgiler. a.s.
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz hemşolarrr a.s.
Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle kaydirigubbakcemile5
Sevgiler...

canlar nasılsınız Sivastan bahsettim ama cvp yazan olmamış bu arada tabiii güzelliklerdende bahsedeyim baraja doğru gittik harika oralar yem yeşil kekik kokuları al mor birbirine karışmış madımak toplayan hanımlar koyunlar kuzular ağaçlar çiçek açmış ankaradan sonra bana çok hoş geldi hayat var oralarda anlayacağınız güzel bir on gün geçirdim sevgiyle kalın

canlar nasılsınız Sivastan bahsettim ama cvp yazan olmamış bu arada tabiii güzelliklerdende bahsedeyim baraja doğru gittik harika oralar yem yeşil kekik kokuları al mor birbirine karışmış madımak toplayan hanımlar koyunlar kuzular ağaçlar çiçek açmış ankaradan sonra bana çok hoş geldi hayat var oralarda anlayacağınız güzel bir on gün geçirdim sevgiyle kalın
Mrb ablacım hoşgeldin a.s.
Şükür iyilik sağlık sende iyisin inşallah.
Gerçi gittin gezdin memleketi havan gelmiştir yerine :teytey: darısı başımıza inşallah :Saruboceq:

klar mesajn aldm. teşekkürler a.s. oğluş geldi ben de diğerine geçtim ama klavyenin tuşlarnda prb.. lem var. harflerin balar uçuyor. ikiniede slm:içelim:

oyyy bi an önce gidesim geldi şimdi..kaydirigubbakcemile

gerçekten çooooook hoştu inanın bende ilk kez bu kadar güzel zamanda gittim kiraz yeme zamanı inşallah yine orada olurum

sivasın sıcağı tam gelemedi kızlar ama sıcak havada sivas vazgeçilmez tabi biraz soğukluğu bıktırıyor beni ya hala çoooook üşüyorum

haziran sonu SVASTAYIMMMMMMMMMMMM...
ayol şöyle bir buluşmada yokki tanışalım ...kızlar artık harekete geçseniz diyorum

Back