M
maral58
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Bencitlembik
-
- #1.221
:asigim:mrhb kızlar herkese slmlar.ben bayadır giremiyorum sivasımız geride kalmış divriğili olan varmı kangallı çokmuş kangalın neresindensiniz kızlar.hepinizi öpüyorum canlar.iyi geceler sizlere
tşkler cnm iyiyim cok şükür hihoyyyt
bu ay gene gelcekler işte isteme olcak verilirsemde kısmetse söz olcak
hayırlısı olsun inş:Saruboceq:
aa hadi bakalım cnm hayırlı olsun inşallah.
bnmde kısmetse haziran ayındadelikafadulden [/QUOTE
ALLAH tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:
hayılısı olsun arkadaşım,ALLAH gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:
tum hemsehrililerime selamlarrr!! :)
arkadaşlar bende sivaslıyım istanbulda yaşıyorum ev hanımıyım hemşerilerime sevgiler
arkadaşlar bende sivaslıyım istanbulda yaşıyorum ev hanımıyım hemşerilerime sevgiler
canlarım hayırlara vesile olsun demiştim. ama her nişan veya düğünlerde ufakta olsa tatsızlıklar olur. bunun için sakın moraliniz bozulmasın. iki ayrı aile ve görenek bir araya gelecek. birbirlerini tanıyana kadar ufak sorunlar mutlaka olacak. sonra rahatlayacaksınız. ama sorunların az olmasını diliyorum. şimdi buda nerden çıktı der gibisiniz. erkek tarafının bir lafı kız tarafını, kız tarafının bir davranışını erkek tarafı yanlış yorumlayabilir. bunlara hazırlıklı olun diye yazdım.
günaydın Sivas'ın güzelleri :)) biride ben :roflol:
iyi yapmısın cnm piss adii insankızlar dün akşam tacize uğruyodum az daha ya ama yapamadı dokunmaya çalıştı
bende bileğinden tuttum büktüm kızlar ya küfürüde bastım ohh ii oldu adi ya.klava:geçte değildi yani akşam 8 gibiydi
nedir bu çektiğimiz çile
velvedim topiğe gel boncuhhun gelinlik modellerine yorum yapcaz cnm sanada fikir olur hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?