Sivas///58

İnşallah bi fırsat bulup gidersin.Benim kardeşim şimdi güründe okuyo aslında ilk gittiğinde hiç sevmemişti şimdide gelmek istemiyo :) çok alışmış.sana özlemini gidersin diye güzel bi yerinden foto ekleyim :)

orayı bilmem mi. piknik yapmaya giderdik. aslında benim çocukluğumda gürün daha çok yeşildi. zamanla ağaçlar yok oldu. evlerimizin önünde arklar vardı. evlerimizin su ihtiyacı o suyla giderilirdi. çok temizdi. o suya kirli su dökülmezdi. zamanla o arklar yok oldu. eski yeşili kalmadı diyorum. yinede özlüyorum orayı. anamın memleketi olduğu için mi bu kadar seviyorum bilmiyorum.:a015:

sivaskangal.jpg

w600.png

şunun güzelliğine bakın

hıı bide unutmadan yazayım.
Sevgili Sivaslı hemserilerim bugün sitede gezinirken yardım melekleri bölümünde kardeşini seç diye bi konu gördüm ve siteye baktım sitede yardıma ihtiyacı olan öğrenciler var.siteye göz atarsanız daha iyi bilgi alırsınız:) link vermek yasakmı bilmiyorum o yüzden googleden ararsanız kardeşini seç diye bir site a.s.
:CüvCüv:

Hava çok soğuk,Sivas'ta kışın bulunanınız var mı?Ben genelde yazları giderim fırsat buldukça,ağustos ta bile yorganla yattığımı biliyorum süper valla(ama dağlık köyünde tabii)

Hava çok soğuk,Sivas'ta kışın bulunanınız var mı?Ben genelde yazları giderim fırsat buldukça,ağustos ta bile yorganla yattığımı biliyorum süper valla(ama dağlık köyünde tabii)

ben yasamadım öyle sivasta kışını biliyom az cok ama a.s
ankaranın kısıda oraya benzıyo tek fark burda ayaz orda kar cok oluyo zor kalkıyo yerimseniben
neslim gelsinde cevap versin bak bu soruyaa o yasıyo sivasta :1hug:

sivasın eski kışları daha fenaydı kızlar. ben hatırlıyorum. gürüne giderken otobüsümüz yolda kara saplanmıştı. ben o zamanlar 12 yaşlarındaydım. anneannemin hasta olduğunu duyunca apar topar annem bizide yanına alarak yola koyulmuştuk. otobüsten inidik. erkekler otobüsü ite çıka kurtarmışlardı. eski otobüslerin önü uzundu. hey gidi günler. eskiden belimize kadar kara batıyorduk. şimdi kar mı yağıyor. serpiştirip gidiyor. birde ayaz olurduki sormayın. tipi yağınca göz gözü görmezdi. resimlerde kaldı ya. ay benim bugün nostajik günüm galiba.

Back