- Konu Sahibi Bencitlembik
-
çitlembik bende aslen sivaslıyım ama doğma büyüme istanbulluyum bende hemşerilerimle tanışmak isterim ben sivas gürünlüyüm ...sen?
selam kıslarr kimse yok mu
sivaslı olmayı niye seviyorsun?insanlar hakkında özellikle esnafı hakkında müsbet düşünmüyorlar.Aksaminiz hayirli olsun..Bende Sivas/Merkez duysun herkes..:)
Sivasli olmayi seviyorum..
sivaslı olmayı niye seviyorsun?insanlar hakkında özellikle esnafı hakkında müsbet düşünmüyorlar.
PKK'ya karşı bir damla bile olsa düşmanlığın varsa bu mesajı çevrimiçi olan herkese ilet.:1no2::1no2::1no2::1no2:önyargılı ve haddi aşan cümleler...
ben düşünceleri paylaştım.menfi düşünceler,müsbet düşünceler giderilir.sizden de böyle bir yaklaşım beklerdim.:1no2::1no2::1no2::1no2:önyargılı ve haddi aşan cümleler...
sivaslı olmayı niye seviyorsun?insanlar hakkında özellikle esnafı hakkında müsbet düşünmüyorlar.
insan doğduğu büyüdüğü topraklara karşı iç güdüsel bağları olması kaçınalmazdır.her insan bu değer vardır.niye sevdiğini değerleriyle paylaşmak gerekiyor.Insan memleketini sevmezmi?Ben de cok seviyorum bu yüzden.Heryerin iyisi veya kötüsü yokmu?Var..O zaman sivasli esnaflari tek bir kelimeyle tanimlayamazsiniz...:mymeka:
Topraktan geldim topraga gidecegim,Sivasli dogdum,Sivasli ölecegim.
bu konuyu msn de görüşmek isterim.Ayrica müsbet degil MÜSPET..
Ben Sivasta dogmadim,Sivasta da büyümedim.Devamli baska sehirlerde ve baska ülkelerdeydim.Dolayisiyla bir cok insanla karsilastim ve kimsenin agzindan Sivas ile ilgili menfi bir cümle duymadim.
Tabi sizin düsüncelerinize de saygim var.Isteyen istedigini istedigi sekilde görür ve düsünür..Sevgiler..:1rolleyes:
selam kralicem, sen sivasın gürün ilçesindenmişsin.Bende gürünlü olduğumu yazmıştım ama okumamışsınızdır. Sevgili hemşerilerimden nur hanımdan öğrendim. Size de selamlar gönderiyorum ve tüm sivaslı hemşerilerime.
bend e aslen sivaslıyım orda doğdum türkiyenin hertarafında büyüdünm gitmediğim yer kalmadı nerdeyse... aama dedemin babası felan selanikten gelme
:teytey::teytey::teytey::teytey:
sivaslıyla kayserilinin geçindiği nerde görülmüş. heheheh... bak int te bile itişiyolar:Roflol::Roflol:klava:kayserili biraz ayıp olmuyomu alooo.orda kötü esnaf yok mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?