- Konu Sahibi Bencitlembik
Eminem Selam Olsun Sivasa. Sana.
Sivas Foyoğraflari Bekliyoruz.
Sivas Foyoğraflari Bekliyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de sivas imranlı'ya bağlı uzuntemur köyündenim. Geçen yaz ilk kez gittim sivas'a ve inanılmaz hoşuma gitti oralar. Hatta babama burad yaşayalım falan dedim ama kış kendini göstermeye başlayınca vazgeçtim:razz: Buraların kışı bile yaz orada yaşayamazdım sanırım. Ama yine de birgün fırsatım olursa orda yaşamayı isterim. Neden olmasın:yes:
Bak yaa özledim şimdi oraları. Dere de balık tutmayı, dağlarda kuşburnu toplamayı falan... Offff of. Şimdi orda olmak vardı bu sıcaklarda yanmaktansa orada dere kenarında balıklarla uğraşmayı tercih ederdim. :laugh: :laugh: Hatta eşşeğe bile bindim. Çok eğlenceliydi.:laugh: :laugh:
Bende sivas divriğiliyim kkda çok sivaslı varmış ne güzel:) sivasda doğdum nişanlım sivaslı arkadaşlarımın %90 sivaslı.Sivası çok seviyorum canım memleketim benim ya![]()
Selam Sivas'lı arkadaşlarım.Ben ve eşimde Sivas'lıyız.Ben sivas_zara Bağlama köyü,Eşimde Çaypınar köyü.İstanbulda ikamet ediyorum.29 senedir hiç gitmedim Sivas'a.Zaten bütün akrabalarımızda istanbulda.Eşimin köyünde ailesi ev yaptırıyor.Belki gitme şansım olur.Görmek istiyorum bende memleketimi.Bütün Sivas'lı hemşerilerime kucak dolusu sevgi ve selamlarımı yolluyorum.