• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.uzun zamandır kk girip okuyordum üye oluncada soluğu burada aldım.bende divriğiliyim.hatta bu konuyu açan citlembikle aynı köylüyüz ama birbirimizi tanımıyoruz.o almanyada ben burda tamamen tesadüf.a.s

selam arkadaşlar bende sivas divriği'liyim siteye ne zamandır üyeyim ama burayı ilk defa gördüm ve çok sevindim insan hemşerilerini görünce çok tuhaf oluyo...süper yaaaaaaaaaaaa:teytey:

bayramda sivastayım şimdiden çok heycanlıyım çok özledim memleketimi gezdim caddesini kızlarla toplanıp gititmiz kafeyi ah ah sivas özledim seni beeeeeeeeeeeeeeeeeeee

annem merkeze bagli tepeonu koyu babam da merkeze bagli yenibogazkesen koyunden. ben dogma buyume ist.dayim esim karsli ama ben sivasliyim karsi kabul etmiyom.evleninceye kadar her yaz giderdik sivasa dayim teyzem kuzenlerim var onlari cok seviyom

selamlar...

Bende Sivasliyim Ama Artik Ikametim 4 Aydir Ist. Iş Nedeniyle Sivasi çokkkkkk özlüyorum Bugün Kurban Bayraminin Ilk Günü Ve Yine Memleketimdeyim

ahhhh sivas ahhh kökenimin sivas olması ve benim hiç sivas ı görememem çok büyük eksiklik :( istanbul da doğdum büyüdüm fakat her defasında sivas lıyım demekten onur duyuyorum ...:) selamlar hemşehrilerime

selaaammmmmmm :)
bende sivas hafikliyim. istanbulda doğdum büyüdüm. 2 kere gidebildim sivasa :(

Bende sivaslıyım arkadaşlar. ama izmirde oturuyorum. özledim sivasımı. sivasta ikamet eden arkadaşlar bana kar gönderin lütfennn. çok özledim valla ya. gelcem sivasıma inşallah. çok zor gurbetlik :(

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

sivaslılar uyuyormuuu:1no2: gülpare dışında herkes uyuyorCADIARZU o da uyukluyorsa şaşmam:1closedeyes::çok üzgünüm:

Back