• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

çitlembik bende aslen sivaslıyım ama doğma büyüme istanbulluyum bende hemşerilerimle tanışmak isterim ben sivas gürünlüyüm ...sen?

bend e aslen sivaslıyım orda doğdum türkiyenin hertarafında büyüdünm gitmediğim yer kalmadı nerdeyse... aama dedemin babası felan selanikten gelme
:teytey::teytey::teytey::teytey:

Aksaminiz hayirli olsun..Bende Sivas/Merkez duysun herkes..:)

Sivasli olmayi seviyorum..

PKK'ya karşı bir damla bile olsa düşmanlığın varsa bu mesajı çevrimiçi olan herkese ilet.

bu gece şehtlerimizin anısına tüm Türkiye'de eylem vardır s t t 21 : 30'da ışıklar yanıp söndürülecektir (herkese yollaYın)

:1no2::1no2::1no2::1no2:önyargılı ve haddi aşan cümleler...
PKK'ya karşı bir damla bile olsa düşmanlığın varsa bu mesajı çevrimiçi olan herkese ilet.

bu gece şehtlerimizin anısına tüm Türkiye'de eylem vardır s t t 21 : 30'da ışıklar yanıp söndürülecektir (herkese yollaYın)

sivaslı olmayı niye seviyorsun?insanlar hakkında özellikle esnafı hakkında müsbet düşünmüyorlar.

Insan memleketini sevmezmi?Ben de cok seviyorum bu yüzden.Heryerin iyisi veya kötüsü yokmu?Var..O zaman sivasli esnaflari tek bir kelimeyle tanimlayamazsiniz...:mymeka:

Topraktan geldim topraga gidecegim,Sivasli dogdum,Sivasli ölecegim.

Insan memleketini sevmezmi?Ben de cok seviyorum bu yüzden.Heryerin iyisi veya kötüsü yokmu?Var..O zaman sivasli esnaflari tek bir kelimeyle tanimlayamazsiniz...:mymeka:

Topraktan geldim topraga gidecegim,Sivasli dogdum,Sivasli ölecegim.
insan doğduğu büyüdüğü topraklara karşı iç güdüsel bağları olması kaçınalmazdır.her insan bu değer vardır.niye sevdiğini değerleriyle paylaşmak gerekiyor.

sivaslı olmayı niye seviyorsun?insanlar hakkında özellikle esnafı hakkında müsbet düşünmüyorlar.

Ayrica müsbet degil MÜSPET..

Ben Sivasta dogmadim,Sivasta da büyümedim.Devamli baska sehirlerde ve baska ülkelerdeydim.Dolayisiyla bir cok insanla karsilastim ve kimsenin agzindan Sivas ile ilgili menfi bir cümle duymadim.

Tabi sizin düsüncelerinize de saygim var.Isteyen istedigini istedigi sekilde görür ve düsünür..Sevgiler..:1rolleyes:

Ayrica müsbet degil MÜSPET..

Ben Sivasta dogmadim,Sivasta da büyümedim.Devamli baska sehirlerde ve baska ülkelerdeydim.Dolayisiyla bir cok insanla karsilastim ve kimsenin agzindan Sivas ile ilgili menfi bir cümle duymadim.

Tabi sizin düsüncelerinize de saygim var.Isteyen istedigini istedigi sekilde görür ve düsünür..Sevgiler..:1rolleyes:
bu konuyu msn de görüşmek isterim.

selam kralicem, sen sivasın gürün ilçesindenmişsin.Bende gürünlü olduğumu yazmıştım ama okumamışsınızdır. Sevgili hemşerilerimden nur hanımdan öğrendim. Size de selamlar gönderiyorum ve tüm sivaslı hemşerilerime.

burcu burcu bende sivas gürünlüyüm ve balıkesire gelin geldim .seninle görüşmeyi çok isterim hemşerim:enbuyukkk:

bend e aslen sivaslıyım orda doğdum türkiyenin hertarafında büyüdünm gitmediğim yer kalmadı nerdeyse... aama dedemin babası felan selanikten gelme
:teytey::teytey::teytey::teytey:

benimde annaannem selanikten gelmiş kesin akraba çıkarız şimdi

sivaslıyla kayserilinin geçindiği nerde görülmüş. heheheh... bak int te bile itişiyolar:Roflol::Roflol::oklava:kayserili biraz ayıp olmuyomu alooo.orda kötü esnaf yok mu.

sivaslıyla kayserilinin geçindiği nerde görülmüş. heheheh... bak int te bile itişiyolar:Roflol::Roflol::oklava:kayserili biraz ayıp olmuyomu alooo.orda kötü esnaf yok mu.

:Roflol::Roflol::Roflol:

Ben de Sivas/merkez..Annem zarali...Yakinda Sivasa gelin gelicem insallah..:sm_cool:

süprizzzzz
SÜPER LİG'İN YENİ LİDERİ SİVASSPOR
Turkcell Süper Lig 2007-08 sezonu 9. hafta müsabakasında evinde V. Manisaspor'u 1-0 yenen Sivasspor, Galatasaray'ın bir puan üzerinde liderlik koltuğuna oturdu. a.s

yerimseniben

Sivasspora basarilar dilerim...

Herkese selam..

Ya ben izleyemedim..Acaba internetten izleyebilirmiyim??Adres varmi?

Sivasin Başarisina çok Sevindim.bizede Anca Bu Yakişirdi Bu Arada şorayida Izledim Yaprak Dökümünü Izlemedim Onu Izledim çok Keyiflendim Sormayin.harika Bir Program Olmuş.eee Sivas Sonuçta Orasi.havasi,suyu,kizi,bir Başkadir Memleketimin

Sivas'ta 43 yıl sonra yapılan 3. şölen

Sivas'ta 43 yıl aradan sonra düzenlenen ''Geleneksel 3. Sivas Aşıklar Bayramı'', çeşitli dallarda yapılan yarışmalarla devam etti.
61127.jpg

Sivas Valiliği öncülüğünde, Sivas Belediyesi, Cumhuriyet Üniversitesi, Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle kentte 43 yıl aradan sonra düzenlenen ''Geleneksel 3. Sivas Aşıklar Bayramı'', çeşitli dallarda yapılan yarışmalarla devam etti.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın katıldığı açılış töreniyle dün başlayan Geleneksel 3. Sivas Aşıklar Bayramı'nın bugünkü bölümünde aşıklar, çeşitli dallarda yarıştı. Atatürk Kültür Merkezinde 3 gün devam edecek bayramda, sabah divan dalında yarışan aşıklar, öğleden sonraki bölümde güzelleme türkü dalında jüri önünde ter döktü.

Etkinlik çerçevesinde yarın da lebdeğmez, muamma ve taşlama dallarında yarışmalar yapılacak. Yarışmalarda, divan dalında Aşık Ruhsati, güzelleme dalında Aşık Talibi Coşkun, lebdeğmez dalında Aşık Sefil Selimi, muamma dalında Aşık Mesleki, 4 Eylül ve Sivas Konulu Şiir Yarışmasında Aşık Veysel, hikayeli türkü dalında, Pir Sultan Abdal, taşlama dalında Aşık Feryadi Çağıran ödülleri dağıtılacak. Çeşitli dallarda yapılan yarışmalara, 22 ilden 97 aşık katılıyor. Yarışmaların bugünkü bölümünü Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan ile çok sayıda davetli izledi.

-43 YIL ARADAN SONRA YAPILAN BAYRAM-

Sivas'ta ilk kez 1931 yılında ''Sivas Halk Şairleri Bayramı'' adıyla düzenlenen bayramın ikincisi aradan geçen 33 yılın ardından 1964 yılında ''Sivas Halk Şairleri Bayramı'' adıyla yapıldı. 43 yıl sonra Aşıklar Bayramının 3'üncüsü, ''Geleneksel 3. Sivas Aşıklar Bayramı'' adı altında düzenlendi.

AA

slm sivas ellerindne gelen arkadaşlarım bend esivaslıyım ama doğma büyüme ist eşimd esivaslı zara koyulhisardan babam annem şerefiyeli eşim kaylukaya yengem kayabaşı her yer var bizde öpüldün canım

Değerli arkadaşlarım, illerimizdeki paylaşımlarda düzenlemelere gidilmiştir. Peşpeşe açılan mesajlar bundan sonra birleştirilecek , içerik aynıysa silinecektir.

Selam, öptüm,nasılsın,özledim gibi tek bir kelimeden oluşan mesajlarda silinecektir, bundan sonraki mesajlarınızda bu konulara dikkat etmeniz , konulardaki kalabalığı azaltacak dahada güzel bir paylaşım platformuna sahip olunacaktır.

Bu konudaki anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

Back