• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

Günaydin sevgili hemsehrilerim...Ben de cok özledim Sivasi,insallah en kisa zamanda herkes memleketine kavusur da,özlem sona erer.
Insan uzak kalinca daha iyi anliyo memleketinin degerini...

gerçekten öyle:1hug: neresi olursa olsun insanın memleketinin yerini hiç biryer tutmuyorsenağlamainanmıyacaksınız belki de yöremle ilgili bir türkü dahi beni ağlatmaya yetiyor çok duygulanıyorum:çok üzgünüm: oralarla ilgili herşey beni duygulandırıyor... yöremle ilgili konuşmakdan da mutlu oluyorum... bu arada sivasspor için başarılar dileyelim:nazar::nazar: a.s.

öyle bos bos olmaz,bat ta yapin,cevizli olsun.:)

Son düzenleme:
Eeee hani nerdesiniz Sivaslilar??Gelin de azcik memleketimizden bahsedelim,hasret giderelim.:)

g.gif
u.gif
n.gif
a.gif
y.gif
d.gif
n.gif
.a.s.:teytey:​

Merhaba bende sivas lıyım merkezde oturuyorum tüm sivas lılara selamlar sivas spora başarılar

slm arkadaşlar bende sivaslıyım
şimdi yakında biyerde kayserideyim senede 3 kez gideriz her yer vatan toprağı ama memleket başka kepenekten çıkıp meydan sonra istasyon yapmayı arkadaşlarla geçirdiğimiz zamanları özlüyorum

slm arkadaşlar bende sivaslıyım
şimdi yakında biyerde kayserideyim senede 3 kez gideriz her yer vatan toprağı ama memleket başka kepenekten çıkıp meydan sonra istasyon yapmayı arkadaşlarla geçirdiğimiz zamanları özlüyorum

mavişeker iyi akşamlara.s.....................................a.s.

canım bende 2 çocuk var biri 4diğeri 2 yaşında herzaman neti açamıyom geç gördüm kusura bakma teşekkürler fırsat buldukça uğrarım artık

canım yaaa maşşallah benim gibi büyütmüşün bebişleri:nazar::nazar: Allah nazardan korusuna.s. benimkiler de büyüdüler çok şükür çalışıyolar:dance:

selam arkadaşlar.ben izmirliyim ama eşim sivaslı ve 6 yıldır sivasta yaşıyorum ve sivası çok seviyorum.bilmem beni de sizden sayarmısınız?

Back