- Konu Sahibi Bencitlembik
-
- #1.041
ablam bir kızın bir oglunmu var biz gibi yoksa :)))
......... , . - . - , _ , .........
......... ) ` - . .> ' `( ........
........ / . . . .`\ . . \ ........
........ |. . . . . |. . .| ........
......... \ . . . ./ . ./ .........
........... `=(\ /.=` ..........
............. `-;`.-' ............
.............. `)| ... , .........
................ || _.-'| ........
............. ,_|| \_,/ .........
....... , ..... \|| .' ............
....... |\ |\ ,. ||/ ..............
.... ,..\` | /|.,|Y\, ..........
... '-...'-._..\||/ .............
........ >_.-`Y| .............
.............. ,_|| .............
................ \|| .............
................. || .............
................. |/ ............. buda benden sana olsun cnm ablam bütün anneler adına sana vereyim sende annesin Şeniz
evet. kızım evli. oğlum daha okuyor kocaelinde. bu sene son. ama uzatacakmış. seneye bitecek. Çok üzgünüm çoook sonra askerlik, iş güç. hayırlısı olsun.:çok üzgünüm:
Amin ablam inş a.s
Allah hakkımızda hayırlısını versin inş :Saruboceq:
olur hepsi bir bakmışın a.s.
öyle canım. bugünlerimizede çok şükür. allah bana bugünleride gösterdi. hem çalışıp hemde çocuk büyütmek çok zor olmuştu. resmen perişanlığı yaşamıştık. eşimde sağolsun bana elinden geldiğince yardımcı olmuştu. bir büyüseler diyordum. şimdi okudular, büyüdüler, kızımın mürvedini gördüm. daha ne isteyeyim. yerlerinde iyi olsunlar. önemli olanda bu.:asigim:
kartopum canımsın lütfen böyle konuşma illaki doyduğun yer vatandır eğer böyle yaparsan mutsuz olursun çeşmelerini kapat kıyamam göz yaşlarına RABBİM annenede sağlık versin elbet buluşursunuz bende yıllardır annemden ayrıyım Allah acılarını göstermesin özledikce gidiyorum sakın üzülme
Velvedcigim dileklerin icin tesekkürler canim.Ama suda varki Türkiye de olsam ailemden baska sehirde olsam istedigim zaman giderdim heralde.Buradan gitmen biraz zor.Alnimizin yazisi napacaksin.Öpüyorum seni canim..
merhaba arkadaşlar.. bende sivaslıyım.. ama doğma büyüme istanbulluyum... bütün hemsehrilerime selamlar... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?