- 4 Şubat 2009
- 161
- 0
- 96
- Konu Sahibi Bencitlembik
- #1.001
merhaba,bende sivas'lıyım ama istanbulda oturuyorum...kk'n de bu kadar sivas lı beklemiyordum açıkcası..çok güzel oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar bende doğma sivaslıyım. İstanbulda büyüdüm
evlenince kütüğüm değişti ama olsun
olsun yavrım bizim özümüz sivas yerimseniben
en büyük sivasspor:smiley-cool:
evt ben yazdım 3 yıllık ılıskımın sonunda sözlendım sonra ayrıldk sözlum benı sebepsız yere terkedınce aılem onu gormek bıle ıstemedı ben arada kaldım cok uğrastım ama olmas dıyorum dah oncekı yazılarımı okusaydın ayrıca aılemı tercıh ettığımıde yazmıstım cunku aılem ya o ya bız demıstı aılem herseyden önce gelır
ben burda gercekten koca aramıyorum zaten işin espırı tarafı o aşkı göz görur gonul ıster anca o zmn oolur velvedım senı kırmamak ıcın geldım kuzum
canım sevgili böceğim seni anlıyorum seninde beni anladığını biliyorum canım insan olan herşeyi yaşıyor hayırlısı olsun nasip kısmet ALLAHIM gönlünce versin benimde kızım ve oğlum var kolay değil bazen hayat insana yalan söylüyor RABBİM HERKES İÇİN HAYIRLISINI VERSİN ayrıca ve vede tşk ederim halis niyetinden dolayı iyi niyetinden dolayı tşk gülüm
sivasın kızları güzel ve ufak tefek olurlar. nerden mi biliyorum? sevgili anacığımdan. bana göre annem çok güzel. tabii bana göre. maalesef biz çocukları baba tarafına çekmişiz. birimiz anne tarafına çekmemişiz. şimdi bu nereden çıktı diyeceksiniz. anamı çok özledim, 4 aydırda göremiyorum. sesini duymak yetmiyor. bari onun özlemini memleketinde gidereyim dedim.
bu arada yarın cuma. hayırlı cumalar diliyorum.
slm canlarr günaydınlar.Hayırlı cumalar...
Ayyy evet sulak yerde büyümediğimizden böyle boy fakiriyiz bence :)) bende 1.65 ama ufak görüyorum kendimi :)) ama güzeliz be yinede kaydirigubbakcemile3