Sivas///58

merhaba,bende sivas'lıyım ama istanbulda oturuyorum...kk'n de bu kadar sivas lı beklemiyordum açıkcası..çok güzel oldu

günaydın hanımlar. bugün nasılsınız. izmirde hava bir açıp bir kapanıyor. bu yüzden bende etkileniyorum. bir gülücükler yağdırıp, bir somurtuyorum.

a. slm kartopum hg cnm tşk iyiyim kendi adıma cok şükür
sen nasılsın cnm?
agat ablam hayırlısı olsun Şeniz

evt ben yazdım 3 yıllık ılıskımın sonunda sözlendım sonra ayrıldk sözlum benı sebepsız yere terkedınce aılem onu gormek bıle ıstemedı ben arada kaldım cok uğrastım ama olmas dıyorum dah oncekı yazılarımı okusaydın ayrıca aılemı tercıh ettığımıde yazmıstım cunku aılem ya o ya bız demıstı aılem herseyden önce gelır
ben burda gercekten koca aramıyorum zaten işin espırı tarafı o aşkı göz görur gonul ıster anca o zmn oolur velvedım senı kırmamak ıcın geldım kuzum

canım sevgili böceğim seni anlıyorum seninde beni anladığını biliyorum canım insan olan herşeyi yaşıyor hayırlısı olsun nasip kısmet ALLAHIM gönlünce versin benimde kızım ve oğlum var kolay değil bazen hayat insana yalan söylüyor RABBİM HERKES İÇİN HAYIRLISINI VERSİN ayrıca ve vede tşk ederim halis niyetinden dolayı iyi niyetinden dolayı tşk gülüm

evt ben yazdım 3 yıllık ılıskımın sonunda sözlendım sonra ayrıldk sözlum benı sebepsız yere terkedınce aılem onu gormek bıle ıstemedı ben arada kaldım cok uğrastım ama olmas dıyorum dah oncekı yazılarımı okusaydın ayrıca aılemı tercıh ettığımıde yazmıstım cunku aılem ya o ya bız demıstı aılem herseyden önce gelır
ben burda gercekten koca aramıyorum zaten işin espırı tarafı o aşkı göz görur gonul ıster anca o zmn oolur velvedım senı kırmamak ıcın geldım kuzum

tşkler cnm Şeniz
bitanesin sen ben biliyorum dualarım seninle inş en kısa zamanda
Rabbim gönlüne göre birini karsına cıkarcak ve hayatının aşkı olcak
cokkkk mutlu olursun inş böcügüm seviyorum seni biliyon :1hug:
canım sevgili böceğim seni anlıyorum seninde beni anladığını biliyorum canım insan olan herşeyi yaşıyor hayırlısı olsun nasip kısmet ALLAHIM gönlünce versin benimde kızım ve oğlum var kolay değil bazen hayat insana yalan söylüyor RABBİM HERKES İÇİN HAYIRLISINI VERSİN ayrıca ve vede tşk ederim halis niyetinden dolayı iyi niyetinden dolayı tşk gülüm

amin AGAT ablam hakkımızda hayırlısını versin yüce rabbim
insan olanın basına hersey geliyo Rabbim daha kötülerinden korusun inş:Saruboceq:
Allah herkesi mutlu etsin a.s.

sivasın kızları güzel ve ufak tefek olurlar. nerden mi biliyorum? sevgili anacığımdan. bana göre annem çok güzel. tabii bana göre. maalesef biz çocukları baba tarafına çekmişiz. birimiz anne tarafına çekmemişiz. şimdi bu nereden çıktı diyeceksiniz. anamı çok özledim, 4 aydırda göremiyorum. sesini duymak yetmiyor. bari onun özlemini memleketinde gidereyim dedim.
bu arada yarın cuma. hayırlı cumalar diliyorum.

hayrlcumalargn8.gif

evet ablam cok güzel oluyoruz havasındanmı suyundanmı
kaslı gözlü yüzüde yüregide güzel kıslar.......
boy farkiri sayılırız hee azcıkkk ama ben normalim 1,65 varım yeter o kadarıda yaa :)))
bende isterdim keske daha uzun olaydım ama 1,70_1,75 ne güzel olurdu

slm canlarr günaydınlar.Hayırlı cumalar...
Ayyy evet sulak yerde büyümediğimizden böyle boy fakiriyiz bence :)) bende 1.65 ama ufak görüyorum kendimi :)) ama güzeliz be yinede kaydirigubbakcemile3

sivasın kızları güzel ve ufak tefek olurlar. nerden mi biliyorum? sevgili anacığımdan. bana göre annem çok güzel. tabii bana göre. maalesef biz çocukları baba tarafına çekmişiz. birimiz anne tarafına çekmemişiz. şimdi bu nereden çıktı diyeceksiniz. anamı çok özledim, 4 aydırda göremiyorum. sesini duymak yetmiyor. bari onun özlemini memleketinde gidereyim dedim.
bu arada yarın cuma. hayırlı cumalar diliyorum.

ablam cnm benim kıyamam ayyy anne özlemi baska:çok üzgünüm:
ALLAH basımızdan eksik etmesinler yoklugunu göstermesin inş:Saruboceq:
cok zorrr yaaa hasretleri şutarafagitti
En kısa zamanda görürsün inş ablam Allah kavustursun a.s.
slm canlarr günaydınlar.Hayırlı cumalar...
Ayyy evet sulak yerde büyümediğimizden böyle boy fakiriyiz bence :)) bende 1.65 ama ufak görüyorum kendimi :)) ama güzeliz be yinede kaydirigubbakcemile3

ona süphe yok cnm cok güzeliz:lepi:
boyumuzda normal yaw yeter nolcak kaydirigubbakcemile3

Back