Sivas///58

Selam velvet,hoşbulduk canım aranızda olmaktan çok mutluyum...
selam cnm bizlerde cok mutluyuz seni aramızda görmektena.s.
Allah tamamına erdisin canım.. hoşgeldin .. sivaslı değilim ama s ohbete varım bir kaç kere sivasta bulundum .. su şehrinde

sende hosgeldin cnm her zaman bekleriz buyur gel sohbete :1hug:

Neslicim Allah im tamamini erdirsin insaallah.Kiz senide kaybettik desene bekarlik sultanlik derlerya.Neyse baci yazin dügüne geliyorum kartimi ayirmayi unutma haa.

slm canlar nasılsınız girmeyeli topiğe neler olmuş neler kızlar gelin oluyor yaza inşallah düğünler çoğaldı hadi hepinizi Rabbim mutlu etsin ayol bana kız kalmayacak bi tane hemşeri bulamadım anam gurbette hemşeri bulamıyorum ki gelin yapayım way bana tembel anneyim ben
YENİ gelen hemşerilerim hoş gelmişler yuvamız şenleniyor MAŞALLAH

slm canlar nasılsınız girmeyeli topiğe neler olmuş neler kızlar gelin oluyor yaza inşallah düğünler çoğaldı hadi hepinizi Rabbim mutlu etsin ayol bana kız kalmayacak bi tane hemşeri bulamadım anam gurbette hemşeri bulamıyorum ki gelin yapayım way bana tembel anneyim ben
YENİ gelen hemşerilerim hoş gelmişler yuvamız şenleniyor MAŞALLAH

amin inş ablam :Saruboceq:
Rabbim herkesi mutlu mesut etsin
Hakkımızda hayırlısını versin inş :nazar:
ablam sen böcügü alsana yaww hemseri degiliz ama o nigdeli olsun şutarafagitti
Maşallah yigidolara :nazar:

AGAT ablam gelin bulamıcam bu gidişle beceriksiz ben filaan yakınıyodu dedim
ahanda bekar bir kızımız var böcügümüz onu al gelin olarak diye
sana seslendim böcügüm hee Şeniz
sen bizim memlekete gelin olurnmu kıss

wayyyy sevsinler işte buradayım önümdeki güzelleri görmemişim canım böcümle biz başka topikten tanışıyoruz acep nasıl olurda unutur bak söyleyim oğluşum terazi ona göre kendine güvenen buyursun kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
ayol buradayım kız düşmüş bir barış derdine sen ne diyorsun benim oğluşum acayip yalışıklı barış neki kızımızda MAŞALLAHHHHHHI VAR YANİ

bende iyiyim sağol nolsun uğraşıyorum biraz can sıkıntısı biraz işi güç geçiyor gün sen de durumlar nasıl..resimdeki senin kızınmı çok şeker..

merhabaalara.s.. sivaslı kızlar güzel olur doğrusu kaydirigubbakcemile5 uzun zamandır giremiyorum. ne hoş konular kaydirigubbakcemile3böyle:teytey:

ayol buradayım kız düşmüş bir barış derdine sen ne diyorsun benim oğluşum acayip yalışıklı barış neki kızımızda MAŞALLAHHHHHHI VAR YANİ

bende koç burcuyum kendıme cok fazla güvenırım:1closedeyes:
kızımız derken benden bahsedıyorsunz sanırsam:utangac:
sımdık ben geldım sız yoksunuz

Back