Sivas///58

Selam hemsolarim nabersiniz bakem.Sivaslim hadi gözün aydin Allah im saglikli sihhatli almak nasip etsin yavrucugunu kucagina.Neslicim senin dügün ne zamana kiz yazin yapinda bende gelim döktürüm birazcik.Hemsolarim hepinizi öpüyorum...

slm .............
Hemserilerim herkese hayırlı cumalar diliyorum..
Bütün dualarımız kabul olsun inş Allah herkesin gönlüne göre versin
kartopu yaza dügün evet sende git neslinin dügüne döktür azcık :))) bende seni öptüm cnm

Slm kizlar ya velvetcim nesli senin gercek görümcenmi yoksa kendi aranizda öyle bir diyalogmu var anlayamadim.Bende seni öpüyorum velvetcigim tüm hemsolarimida tabii.

Anam anam burada sivas'lılar da varmış bende sivas'lıyım babam ve rahmetli annem sivas doğumlu ben istanbulda doğdum halende istanbulda yaşıyorum.Sivas'a en son 1987 yılında gittim birdaha da gidemedim.Orada akrabalarım var bingöl köyünde, sivas merkezde herkese merhabalar hemşehrilerim kaydirigubbakcemile5 şimdi bir madımak olsada yesem canım çekti valla :teytey::teytey::teytey:

Slm kizlar ya velvetcim nesli senin gercek görümcenmi yoksa kendi aranizda öyle bir diyalogmu var anlayamadim.Bende seni öpüyorum velvetcigim tüm hemsolarimida tabii.

cnm kısmetse yakında inş gercek görümcem olcak azda olsa öyle sayılıyo:nazar: şutarafagitti
kendi aramızda olan bir diyalog degil cnm bu gercektede var böyle bişea.s
öptüm cnm a.s.

Anam anam burada sivas'lılar da varmış bende sivas'lıyım babam ve rahmetli annem sivas doğumlu ben istanbulda doğdum halende istanbulda yaşıyorum.Sivas'a en son 1987 yılında gittim birdaha da gidemedim.Orada akrabalarım var bingöl köyünde, sivas merkezde herkese merhabalar hemşehrilerim kaydirigubbakcemile5 şimdi bir madımak olsada yesem canım çekti valla :teytey::teytey::teytey:

slm cnm hosgeldin aramıza hemseriyiz:1hug:
bende ankarada dogdum büyüdüm ama annemde babamda sivaslı kaydirigubbakcemile5

Back