E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Bencitlembik
slm kızlar nasılsınız bakalım.bende büyük degişiklikler varD yigen geliyo size :))
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bacım
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız bakalım.bende büyük degişiklikler varD yigen geliyo size :))
yaza düğün walla beklerim siz gelin yeter ki :))))
hehe canımm gel oynarız senlen :)))
Slm kizlar ya velvetcim nesli senin gercek görümcenmi yoksa kendi aranizda öyle bir diyalogmu var anlayamadim.Bende seni öpüyorum velvetcigim tüm hemsolarimida tabii.
Anam anam burada sivas'lılar da varmış bende sivas'lıyım babam ve rahmetli annem sivas doğumlu ben istanbulda doğdum halende istanbulda yaşıyorum.Sivas'a en son 1987 yılında gittim birdaha da gidemedim.Orada akrabalarım var bingöl köyünde, sivas merkezde herkese merhabalar hemşehrilerim kaydirigubbakcemile5 şimdi bir madımak olsada yesem canım çekti valla :teytey::teytey::teytey:
Naber hemşolarım çok şükür bitti nişan sitreside artık nişanlıyım :)))
Allah tamamına erdisin canım.. hoşgeldin .. sivaslı değilim ama s ohbete varım bir kaç kere sivasta bulundum .. su şehrindeNaber hemşolarım çok şükür bitti nişan sitreside artık nişanlıyım :)))