Sivas///58

arkadaşlar sizin bana dediklerinizi söyleyeceğim bizimkilere onlarda gitsin baksın bakalım ...hangi kuaför olursa size haber ederimm..küsmeyinnn

yok yok sen sarıgüle git tuba.bak benim saçlarımın resminide koyarım eger istersen.herşey yapılıyor.tüm bölgelere agda manikür pedikür makyaj daha sayamadıgım büssürü şey.2 katlı hem alt kat hem üst kat geniş ferah temiz.bence bir numara.

peki fiyatlar nasıldır tuzlu mu ?

koyarım cnm.bilgisayara yükleyebilirsem eger.bu kounda eşimden yardım almam gerek :) pek beceremiyorumda.fiyatlarıda hesaplı.merak etme.

hayırlı olsun canm ne güzel darısı bana iki seneden beri nişanlı olunca.. nişanlım askerde bir buçuk ayımız kaldı kavuşmaya...

yeniyil10051.jpg

sevgili gulu gulum boş veeeeeer yozgatlılar niye alınıyor sanki başıma ne oldu
ha il olmuş ha ilçe yozgat ne kadarki amannnn takma canım ben SİVASLI olarak seni anladım iki senem yozgatta geçti çok iyi bilirim bu VATAN BİZİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM FARK ETMEZ il olsada ilçe olsada

teşekkürler birtanesi.

BÜTÜN HEMSERİLERİM HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN;
♥Günlerini doyasıya gülerek yasadıgımız güzel mutlu saglıklı bir yıl diliyorum.2009 gel hadi bekliyoruz.yerimseniben
Mutlu yıllar..........

herşey gönlünüzce olsun canlarım ...MUTLU YILLAR HEPİNİZE.......
bu arada hıngele baktım ama dal turşusu eksik canım onsuz olmaz AHHH OLSADA YESEK

Back