Sivas///58

anam anam şimdi şöle tuzlu tuzlu yaprakla olsada yesek gı...nesli sen dogru sölüyon yeşil mercimekle oluyor bad.nilcim bad başka bişey cnm.atrsis sendemi sivaslısn,eger sivaslıysan bad bizim oralara has bi yemek nası bilmiyosun cnm :)))

Son düzenleme:
sivasta oturan arkadaşlar ben ankarada oturuyorum ama yaza düğünüm sivasta olacak ve ben hangi kuaföre gideceğimi bilmiyorum bana güzel bi kuaför tavsiye edebilirmisiniz..nişanlımın ailesi sivasta ama ben sizlerden de bir fikir almak istiyorum teşekkür ederim..

sivasta oturan arkadaşlar ben ankarada oturuyorum ama yaza düğünüm sivasta olacak ve ben hangi kuaföre gideceğimi bilmiyorum bana güzel bi kuaför tavsiye edebilirmisiniz..nişanlımın ailesi sivasta ama ben sizlerden de bir fikir almak istiyorum teşekkür ederim..

merhaba canım oncelıkle hayırlı olsun diyorum kuafor konusunda arastırıp donerım tekrar sana ama orduevı yakınlarında şükran diye bir kızcağız vardı o ıyı yapar diye bılıyorum..

cumhuriyet unv mezunum sonrada parısteydım master için sivastayken orduevınde kalıyodum oyuzden dışarıyı pek bılmem ama tıcaret odası yada buyuk otelın danışman yerlerıne danısırsan en ıyısını onlar bılırler tekrar tebrıkler bu arada bende ankarada yaşıyorum..istersen gorusebılırız..

slm sivaslılar bende sivas ünivwersitesine bağlı yozgatın ilçesinde okudum.sık sık arkadaşlarla sivasa giderdik.sivas benim için çok ayrı yeri var.sivası çok seviyorum.gelmeyi çok istiyorum.inşallah birgün gelirim.öpüldünüz sivaslılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
slm sivaslılar bende sivas ünivwersitesine bağlı yozgat ilçesinde okudum.sık sık arkadaşlarla sivasa giderdik.sivas benim için çok ayrı yeri var.sivası çok seviyorum.gelmeyi çok istiyorum.inşallah birgün gelirim.öpüldünüz sivaslılar.

yanlışlık olmasın sakın,Yozgat Sivas'ın ilçesi değil.Yozgat kendi başına bir ilimizdir..

slm sivaslılar bende sivas ünivwersitesine bağlı yozgat ilçesinde okudum.sık sık arkadaşlarla sivasa giderdik.sivas benim için çok ayrı yeri var.sivası çok seviyorum.gelmeyi çok istiyorum.inşallah birgün gelirim.öpüldünüz sivaslılar.

yozgat ilçemi...birde üniversite okudum diyosun arkadaşım..bu arada yozgat üniversitesi olmadan önce sivada değil kayseriye bağlıydı nasıl olurda okuduğun ? üniversitesin nereye bağlı olduğunu bilmezsin arkadaşıııııııım !!!!

kusura bakmayın sivaslılar yanlış anlaşılmadan dolayı sizide bunaltmış olabiliriz.kendi adıma özür dilerim.

kız gugu burda da mı sen her yere yazarsan böyle olur işte adana,osmaniye bitti şimdi heryerdesin anlaşılan benım kocişkom sivas/hafikten de ben bile yazmıyorum sayfaya

Back