- Konu Sahibi Bencitlembik
hemşolar nassınız bakalım.bi bad yapında yiyek gııı :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee ben yapam sanaa gelde yee hadii hemde tanışmış oluruzzz
sivasta oturan arkadaşlar ben ankarada oturuyorum ama yaza düğünüm sivasta olacak ve ben hangi kuaföre gideceğimi bilmiyorum bana güzel bi kuaför tavsiye edebilirmisiniz..nişanlımın ailesi sivasta ama ben sizlerden de bir fikir almak istiyorum teşekkür ederim..
slm sivaslılar bende sivas ünivwersitesine bağlı yozgat ilçesinde okudum.sık sık arkadaşlarla sivasa giderdik.sivas benim için çok ayrı yeri var.sivası çok seviyorum.gelmeyi çok istiyorum.inşallah birgün gelirim.öpüldünüz sivaslılar.
yanlışlık olmasın sakın,Yozgat Sivas'ın ilçesi değil.Yozgat kendi başına bir ilimizdir..
slm sivaslılar bende sivas ünivwersitesine bağlı yozgat ilçesinde okudum.sık sık arkadaşlarla sivasa giderdik.sivas benim için çok ayrı yeri var.sivası çok seviyorum.gelmeyi çok istiyorum.inşallah birgün gelirim.öpüldünüz sivaslılar.
aşk olsun abla yozgatın ilçesi siyecektim.tamlayan ekini yazmadığım için yanlış ifade olmuş.