Sivas///58

.......................................................................................

Günaydın kendi güzel memleketimin,
Gönlü güzel insanları.
Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.....................
Şeniz

Ben zaten bir rahim ameliyatı geçirdim eğer olmasaydım ya hamile kalamayacktım yada çocuk düşecekti. Şimdi ameliyatı oldum doktor herşey normal dedi ama eşimi kandıramıyorum. Bu eylülde sınalvarını vermezse askere gidecek işin yok bekle zeynep 2 yıl daha.

gördüm resimlerini.. daha yeni evlisin herhalde ama ameliyat da olmuşun bu arada, geçmiş olsun canım:1hug::teselli:

gördüm resimlerini.. daha yeni evlisin herhalde ama ameliyat da olmuşun bu arada, geçmiş olsun canım:1hug::teselli:

çok sağol canım ben bebekleri çok seviyorum heleki bu hastalık başıma gelince biran önce anne olmak istedim ama bazen istedğimiz gibi olmuor herşey. Evde benimde ilgileneceğim bir bebeğim olurdu. Akşam eve geliyorum10 aca bilgisayrda oturourom. Eşim 11 de geliyor sıkıntıdan kendimi buaya atıyorum.

sanki biz farksızmıyız benim çocuğum varda ne oluyor ben de buralardayım gördüğün gibi

sanki hiç doğurmamışım büyütmemişim:teselli: biraz da kendimi teselli edeyim:a015:

yerimseniben slm kızlar amannnnnn bir uğradım her yer karışmış sayemde badı da yediniz afiyet olsun bana ayırsanız çoooooook memnun olurdum neyse ZÜMRÜT TEYZEM banada yapar tşka.s.

[/CENTER]

lafımı olur canımmm...hoş da geldin bu arada:1hug:

Çalışıyorum Allahtanki işteyim yoksa gurbette zor geömez günler. Senin çocuklar büyümüş sanrım yoksa rahat oturamazdın. Bu arada bu badın hıncnı alacağım varya bir tencereye yiyeceğim limonlu yapraklı.

Evet neden kapanmış konu çok sakin gdiyordu biranda bişeyler oldu herhalde.

evet :çok üzgünüm: anlamamak için arif olmak gerek

her türlü hakareti sıralarlar , milletin ısrarla damarına basarlar ama kendilerine bir tek kelime gerçeklerden bahsedildiği an tahammül edemezler eminim şikayet bombardımanı yapmışlardır... canları sağ olsun... ah bide objektif olmayı öğrenebilseleryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…