• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

:teytey:slm.hemşolaaaarrr

merhaba meralcim nasılsın görüşmeyeli yaa ben sivasa gidecektim gidemedim korkudan annemlerin köyünü yılan başsım o da:roflol::roflol:
ben korkuyorum yılandan duyunca vazgeçtim bir memleketimi görmek nasip olmadı bu arada benim oturduüum semt sivaslııı hep:lepi:
divriğinden de var tanıdıklarım çoook severim ben onları düğünleri çok güzel geçiyor falla...

istanbulda 681 bin kişi sivaslıymışşşşşşşşşşşşş :teytey:

bende sivas merkezine bağlı tokuş köyü:))
tüm hemşerilerime selamlar olsun...

istanbulda 681 bin kişi sivaslıymışşşşşşşşşşşşş :teytey:

merhaba tatoş ve diğer yeni arkadaşlar selam olsun hepinize canlar:lepi:
dediğin çok doğru yaw sivaslılar istanbulu fet etmiş sankim:roflol:
iyide olmuş hani seviyom ben orda doğmasamda seviyom toprağım çekiyor beni önümüzdeki sene ev yapılacak köye gidecem inş görürüm sivasın dağlarını bu arada ben imranlı ilçesindenima.s.

bende aslen sıvas şarkışla lıyım ıstanbulda oturuyorum sıvas yazısını gorunce dayanamadım merhaba hemşerılerım

Öyle Sivaslı baya var burda. Bayburtluda çokmuş. Ama sanırım Sivas birinci sırada. Bizim kurumda bile iki kişi var.

merhabalar bende 3 yıldır Sivasda yaşıyorum..oğlum burada doğdu ve halen Sivasda yaşıyoruz..ama aslen Eskişehirliyim iş dolayısıyla buradayız..herkese sevgiler..

azracumadp2.jpg

merhaba tatoş ve diğer yeni arkadaşlar selam olsun hepinize canlar:lepi:
dediğin çok doğru yaw sivaslılar istanbulu fet etmiş sankim:roflol:
iyide olmuş hani seviyom ben orda doğmasamda seviyom toprağım çekiyor beni önümüzdeki sene ev yapılacak köye gidecem inş görürüm sivasın dağlarını bu arada ben imranlı ilçesindenima.s.

sevdim seni yerimseniben
ne kadar şasnlısın ...ben en son 3 günlüğüne gitmiştim:çok üzgünüm:
artık birdaha nezaman giderim bilmiyorum...senağlama
selam götür bendende taşıma toprağıma:teytey::teytey::teytey:

merhabalar bende 3 yıldır Sivasda yaşıyorum..oğlum burada doğdu ve halen Sivasda yaşıyoruz..ama aslen Eskişehirliyim iş dolayısıyla buradayız..herkese sevgiler..

sivasımı sivaslımı sevdinmi canım..jeyyar
benim yengemde eskişehirli ve bir kere gitmek kısmet olmuştu merkezine..gerçekten çok beğendim...çok güzel yerler...
eee canım boşuna dememişler doğduğun yermi doyduğun yermi?
rabbim demekki rızkınızı orada layık görmüş...sevgiler a.s.

Tatoş bende Zara'lıyım.İstanbul'un büyük çoğunluğunu Sivaslılar elegeçirmişhooray.
Yakında Sivas'da kimse kalmayacak.Memlekete gittiğimizde kimseyi bulamamaktan korkuyorum sırnaşık şey

evet geçen gün haberlerde söylediler istanbulda en cok sivaslı varmış.......
eeeee napalım üremeyi ve üretmeyi severiz biz...............
kardeşim sivasta şuan geziyo ...........

Tatoş bende Zara'lıyım.İstanbul'un büyük çoğunluğunu Sivaslılar elegeçirmişhooray.
Yakında Sivas'da kimse kalmayacak.Memlekete gittiğimizde kimseyi bulamamaktan korkuyorum sırnaşık şey

:lepi: zafer bizimdir canım hemşerilerim :lepi:

doğru valla zaten çoğu istanbulda geriside avrupada..bırakın istanbulu avrupayıda fetettik:lepi:

evet geçen gün haberlerde söylediler istanbulda en cok sivaslı varmış.......
eeeee napalım üremeyi ve üretmeyi severiz biz...............
kardeşim sivasta şuan geziyo ...........

kesinlikle haklısın canım...
kardeşini kıskandım valla ben nezaman giderim bilemiyorum :çok üzgünüm:

kızlar bende sivaslıyım sivaslı olmak büyük bir gurur bence buranın havası insanı başka yerde yok

kızlar bende sivaslıyım sivaslı olmak büyük bir gurur bence buranın havası insanı başka yerde yok

canım benimmmm Şeniz
sivaslılar seninle gurur duyuyor...
canım sen sivasın neresindensin?
ben merkeze bağlı tokuş köyü belki duymuşsundur...
mahallem ise alibaba :lepi:

Benbeyaz sen zaranın hangi köyündensin ben imranlı ilçesindenim daha henüz görmek kısmet olmadı ama önümüzdeki sene inş gideceğim...a.s.

gelin canlar bir olalım...............:lepi:

sivasıma sivaslıma selamlar olsun...........a.s.

Back