- Konu Sahibi Bencitlembik
-
harika bi resim tesekkürler:dance::dance: heeeeyt açılın atlamaya geliyorummmm:roflol:
şaka bi yana :)))) pek de yakışmış sivasıma
ben artık denize olmasada yarın havuzdayım:dance: kızlar:).......... İstanbul'da deniz varda ne oluyor sanki :asigim: ama:uhm: giremiyorum:sm_confused: ya şileye ya da ağvaya gideceksin ancak
oralarada hafta sonu gidip gelmekmi illallah !!! trafik, kalabalık malum.. hafta arası gidersek ne alaaa:dance:
Kendini yalnız hissetmezsin artık canım yerimsenibenhosbulduk canim tesekkürler.ben almanyada yasadigim icin kendimi cok yanliz hissediyodum ama iyiki k.k.ya üye olmusum.tesekkürler
a.s.slm kızlar nasılsınız annem baktım buralarda bende uğrayım dedim ne çay ne kahve ikram eden yokmu hadi bayyyyy:teytey::teytey::teytey:
a.s.slm kızlar nasılsınız annem baktım buralarda bende uğrayım dedim ne çay ne kahve ikram eden yokmu hadi bayyyyy:teytey::teytey::teytey:
Seninde ellerine sağlık hemşoo:dance::dance:ayyyy ne ayıp beni unuttunuz bana çay yokmu amannnn ben kuru simit istemem bana gelin bad yapayım işli köfte yapayım gerisini yazmayım hamişler vardır canları çeker ne öyle cocuklara kuru simitle kandırıyorsun bacımmmmmmmmm :teytey::teytey::teytey:
Hoşgeldin canımGünaydın turuncu ben iki gündğr tatildeydim bugün evdeyim. Ben siteye girince hemen sivasın topiğine giriyorumne var ne yok diye.
:dance::dance:ayyyy ne ayıp beni unuttunuz bana çay yokmu amannnn ben kuru simit istemem bana gelin bad yapayım işli köfte yapayım gerisini yazmayım hamişler vardır canları çeker ne öyle cocuklara kuru simitle kandırıyorsun bacımmmmmmmmm :teytey::teytey::teytey:
Hoşgeldin canım
Tatilin iyi geçmiştir umarım yerimseniben
Bende girdiğim zaman ilk buraya bakıyorum ama çok hareketsiz.
Çoğu arkadaşların tatilde olmasına bağlıyorum artık.
Umarım hep böyle kalmaz
Sevgiler..............a.s.
Zeyhat canım çok geçmiş olsun
Ne hale gelmişsin yaw öle.
Kendine dikkat ette çabuk iyileş bari.
Şeniz[/QUO
Sağol canım kremlenip duruyorum yarn işte var valla işe gtmekten çok kıyafet giymeyi düşünüyorum herşey yakıyor. Ama güzle eğlendim denizi çok güzledi Tekirdağ Şarköyü tavsiye ederim. Suyu çok tuzlu değil ben çok su yuttuğum için beğendim yakmıyor insanın ağzını boğazını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?