Sivas///58

nedemek ben oralarda yaşayamam sanki başka bir ülkeden yazmış yani istanbulda kalmamış olsak birşey sanırdım AH SıVASIM AH VARMI SENıN GıBıSı

Merhaba arkadaslar,

Size bir sorum olacakti... Sivastaki Hoby dugun salonu nasil?? Ve acik hava mi??
Beni bu konuda bilgilendirirseniz cok sevinirim!

Saglicakla kalin...

açık hava değil canım. kapalı salon. orta güzellikte bir yer. ben aşiyanı tavsiye ederim.

nedemek ben oralarda yaşayamam sanki başka bir ülkeden yazmış yani istanbulda kalmamış olsak birşey sanırdım AH SıVASIM AH VARMI SENıN GıBıSı

Canım ben yaşayamam Sivasta.Benim düşüncem budur.Senin için de Sivas yaşanılası bir yer demek ki.Benim için sadece memleketim.kaydirigubbakcemile5

kızlar uzun zamandır buraya uğramamışım. inşallah hepiniz iyisinizdir.opuyorumnanaktan

ıyiyiz abla sen nasılsın?ıyisindir umarımopuyorumnanaktan

slm kızlar bende sivaslıyım divriği timisi köyünden (yeni adı bayırüstü) slm herkesevereliniortak

kIZLAR SLM.
Ben yeni farkettim burayı.Bende sivas divriğiliyim. Ne güzel burda görüşmek hemşerilerle

Ben de Divriğiliyim kızlar.Memnun oldum.a.s.:icecream:

kızlar buraya uğramanıza çok sevindim. birde geyikteki sivas topiğine uğrarsanız çok mutlu olacağım. orada topiğimiz nerdeyse kaybolacak. ben elimden geldiğince uğrayıp bir günaydın veya iyi geceler gifleri ekliyorum ki kaybolmasın diye. sizde en azından böyle yapın. belki arkadaşlarımızı tekrardan bir araya toplarız.opuyorumnanaktan

kızlar buraya uğramanıza çok sevindim. birde geyikteki sivas topiğine uğrarsanız çok mutlu olacağım. orada topiğimiz nerdeyse kaybolacak. ben elimden geldiğince uğrayıp bir günaydın veya iyi geceler gifleri ekliyorum ki kaybolmasın diye. sizde en azından böyle yapın. belki arkadaşlarımızı tekrardan bir araya toplarız.opuyorumnanaktan

Çok iyi düşünmüysün, mutlaka uğrayacağım

i.t.o.cum ben kuluncak lıyım,annem güneyevler'li(erşin) eşim de güneş li,başlı başına bir divriğiliyim yani:)) ama ist doğumluyum,qadife cim yaa sen nerelerdesin?

X