Sivas///58

merhaba merhaba. ben geldim. kayıp kızlar nerdesiniz. geyiğede uğramaz oldunuz. ay birşeyler varda ben mi habersizim diyorum. benide bilgilendiriniz.
neyse. hepinize sağlıklı ve bereketli bir cuma diliyorum.opuyorumnanaktan

Arkadaşlar yarın yani 16.12.2009 akşam görev için otobüsle Sivas a geleceğim.Hava nasıl acaba?Bilgilendirirseniz çok sevinirim

selam sivaslılar
ben sivaslı değilim ama perşembe günü nişanlım askere gidiyor sivasa
hava çok soğuk mu oralarda?

benim bildiğim sivas çok soğuk oluyordu. hatta kar insan boyu oluyordu. eğer iklim değişikliği olmamışsa mutlaka soğuktur.kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar. büyük şehirde yetişen için belki sivas zor gelebilir. bu gayet normal. benim çocuklarım da aynı duyguları yaşıyor zira. biz büyükler alıştığımız ortama tekrar dönebiliriz. fakat büyük şehirde büyüyen gençler için uyum sağlamak zor olur.

canlar nasıllar bakalım
yeni gelen hemşerilerim hoş geldiniz kaç gündür yoktum pek uğrayamadım afyona gittim bir kaç gün dinlenip döndüm termaldeydim arada bir değişiklik iyi geliyor tavsiye ederim hepinizi öptüm güzellerim...

aslında afyon izmire yakın. balıkesirde de öyle kaplıcalar var. orada yakın bize. ama eşim pek sevmediği için gidemiyorum.:hulya:
arada bir böyle dinlenme iyi gelir. opuyorumnanaktan

canım gerçekten harika oluyor şimdi termaller çok farklı karma havuzları spa merkezleri olduğu için herkes tercih ediyor bizim sıcak çermiğe benzemiyor içinde havuzlar savuna fin hamamı türk hamamı aile banyoları derken baya eğlenceli belki bizim Sivas çermiklerini balıklı çermiği sıcak çermik soğuk çermik oralarıda termale çevirseler ah ne güzel olur kimbilir ama malesef eski düzen gidiyor gelişmelerde yok değil yeni oteller yapılıyor ama böyle değil sevgiler

X