Sivas///58

i.t.o.cum ben kuluncak lıyım,annem güneyevler'li(erşin) eşim de güneş li,başlı başına bir divriğiliyim yani:)) ama ist doğumluyum,qadife cim yaa sen nerelerdesin?

canımcım :1hug: opuyorumnanaktan a.s.
arada girmeye calısıyorum cnm buralardayım cok şükür buyrunnnnnnnnn
evlendim bir ara kayboldumdu ama döndüm sayılır :roflol:

şekerkız madem öyle o senin düşüncen buda benim düşüncem benim için DOĞDUĞUM YER SİVAS bambaşkadır senelerdir gurbet gezerim benim toprağım bir başkadır hiç bir yere değişmem istanbulda 6 sene ataşehirde oturdum okadar yeter bana ...İLLEKİ SİVAS

canımcım :1hug: opuyorumnanaktan a.s.
arada girmeye calısıyorum cnm buralardayım cok şükür buyrunnnnnnnnn
evlendim bir ara kayboldumdu ama döndüm sayılır :roflol:

he kız valla insan evlenince kayboluyo başka şeylerle ilgilenmektenyerimsenibendelikafaduldena.s.bende 3-4 aydır sık girebiliyorum zzaten

he kız valla insan evlenince kayboluyo başka şeylerle ilgilenmektenyerimsenibendelikafaduldena.s.bende 3-4 aydır sık girebiliyorum zzaten

bunada şükürrrrr kaydirigubbakcemile5
napalım ancak iş güç temizlik misafir hep bir koşuşturmaca içinde hayat delikafadulden
bende arada geliyom ugruyom topiklere bakınıp cıkıyom :kahve:

ben akşam vakitleri veya sabah erken saatlerde pc başına geçebiliyorum. genelde bütün işler bana bakıyor. onlardan fırsat bulmaya çabalıyorum. aslında otursam otururumda, bazen sıkılır gibi oluyorum. herşeyi tadında bırakmak iyidir diyorum.

arkadaşlar merhaba.sivas kokan bir sayfada sizlerle tanışmak eminim beni çok mutlu edecek.

bende sivaslıyım ama istanbulda oturuyorum.herkese güzel paylaşımlar diliyorum......

merhaba arkadaşlar ben ve eşim Tokatlıyız ama eşimin şark görevi nedeniyle 30 mayısta düğünümüzü yaptıktan sonra Sivas merkeze gidicem nişanlıyken nişanlıma sürpriz yapmak için doğum gününde gitmiştim bide kurban bayramında gitmiştim tabi o zaman kıştı yerler resmen buz tutmuştu bende ilk defa o kadar soğuk gördüm hayatımda yemeğe gitmiştik arabanın kapısı açılmadı buz tutmuş sonra bize sıcak su getirdiler azcık bişi döktük sonra kapı açıldı :) bende 4- 5 yıl kadar sivaslı olucam artık :):)

mrb cnmdelikafaduldendedim burda divriğili yoktur bi ben varım sandımkaydirigubbakcemile3yazılanlara baktımda.ama varmış vallahi.divriğinin neresndensin peki

sempatiksalakcinni Ben İstanbul da doğdum,büyüdüm ama memleket orası.Çamşıhı biliyor musun?Divriğinin köylerinden annem oralı...

X