Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gördüm canım hamileleri ilk öne geçmişi okudum
darısı bizlere :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım 13 haziran değilmiydi bayaa geçti kan testinde kesin çıkar beklemesydin keşke şimdiye kadar
canım 15 inde yaptım
ateş ölçmeyi malesef bilmiyoruum ama sağ ve sol kasıklarımda ağrılar vaar belkii diyoruum ama bakalıım.
başka ne belirtin var canım. bu arada balıkesirin neresindensin... olumunekankayizsmile
erken yapmış olabilirsin canım benim ilk hamilelğimde 7.gnde çıkmıştı sende bekle canım yada doktora git dediğin gibi inşallah seninde güzel haberlerini alırız :ecrin_bebek:
kız sende mi balkeslisin yoksa kaydirigubbakcemile3
bandırma cnm
göğüslerimde dolgunluk ve acıma , sarımtırak akıntımda var normalde bu kadar yoğun ve sarımtırak değil sizce olabilir mi?
ateş ölçmeyi malesef bilmiyoruum ama sağ ve sol kasıklarımda ağrılar vaar belkii diyoruum ama bakalıım.
bandırma cnm
göğüslerimde dolgunluk ve acıma , sarımtırak akıntımda var normalde bu kadar yoğun ve sarımtırak değil sizce olabilir mi?
sayılırım canım. erdekte yazlığımız var 13 yıldır gider gelirim. çok severim yakında yine giderim şakkıdı
aaay yakında burdan biriyle akraba çıkıcam valla kaydirigubbakcemile3 heryerde bi ayağım var kız bu yaz bende erdekdeyim annemler ev tutmuş ordan önce kuşadası kayınvalidelerle sonra erdek :smiley-cool:
erdek güzeldiir azrayağmur bizde fırsat buldukça gideriiz.
derecem yok ama 2 gün var dediğiniz gibii inş. hamişimdiirr.