Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

efnanim senin ilkmi olucak bebeğin canım

ateşimi ölçmedim bende hiç belirti yok sadece kasık ağrım var birincidede hiç belirtim yoktu 2 gün geeçti tast yaptırdım çıkmıştı bilmiyorum hayırlısı artık

evet canım benim ilk bebişim ilki düşük oldu ikinci bebişim için beklemek zorundaymışız süremin dolmasını bekliyorum

ilk işim yazmak olucak yarın inşallah görürüm 2. çizgiyi

inşallha canım dualarım seninle ve tüm anne adaylarına

bende hiç bir belirti yoktu. ne bir akıntı, ne kaşıntı ama o sağ kasık olayını bende yaşadım. doktorum o ağrının yumurtlama döneminde olabileceğini en azından takip etmemi söyledi. senin herzaman mı ağrın var takip ettinmi en çok nezaman ağrıyor

çok geçmiş olsun efnanim zaman su gibi geçsin ilk denemende tutsun inşallah dua edicem senin için canım

ateşimi ölçmedim bende hiç belirti yok sadece kasık ağrım var birincidede hiç belirtim yoktu 2 gün geeçti tast yaptırdım çıkmıştı bilmiyorum hayırlısı artık

canım ateşinide ölçsene 37 ve üstü hamile demek miş biliyosun ki normal vücut ısısı 35 ve 36

bencede korkma canım aynı şeyler bendede olmuştu bende simir testi yaptırmıştım ama temiz çıktı en fazla iltihap falan çıkar kafana takma

yok canım ensondan bi önceki eşimle beraberken batma vardı ve ondan sonrakinde yoktu gün içindede biraz var gibiydi dr enfeksiyondan olabilir dedi ama sürem uzamaz inşallah en çok ta ona üzülürüm

çok geçmiş olsun efnanim zaman su gibi geçsin ilk denemende tutsun inşallah dua edicem senin için canım

inşallah ilki 2. denememde tutmuştu inşallah buda hemen olur ama bi başlayabilseydik çalışmalara

bencede korkma canım aynı şeyler bendede olmuştu bende simir testi yaptırmıştım ama temiz çıktı en fazla iltihap falan çıkar kafana takma

inşallah evet benimde umudum o yönde heralde önemli bişi olsa koku filan yada kanama falan olurdu dimi?

kızlar ben 24 günde 1 adet oluyorum bu aya adetin başladığı günden itibaren 7. gün korunmadık hamile kalınırmı bu günlerde acaba pek umutlu deilim açıkcası 22 temmuzu bekliyorum

tabiki ederim canım sende bana et

tabiki arkadaşlar dün gecede hepimiz için dua ettim hepimizin dualarını allah kabul etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız ve onları doya doya koklarız çok özledim bebişimi artık gelsin diyorum biran önce anne olmak istiyorum yine duygulandım çok :gitme:

kızlar ben 24 günde 1 adet oluyorum bu aya adetin başladığı günden itibaren 7. gün korunmadık hamile kalınırmı bu günlerde acaba pek umutlu deilim açıkcası 22 temmuzu bekliyorum

canım yumurtlama tarihine yakın olduğu için hamile kalma ihtimalin çok yüksek kaydirigubbakcemile3

canım internetten yumurtlama günü hesaplama yapsana orda tam günleri çıkıyor eğer son 3 adet tarihini hatırlıyosan tabi

kızlar benim bilgime göre sperm enfazla 48 saat canlı kalıyo yumurtada 24 canlı kalabiliyo vucutta bu yüzden en az 2 günde bir çalışma yapılmalı ve yumutlama gününde yapışkan su renginde bi akıntı geliyo aynı zamnda vücut ateşi 37 ye çıkıyo yumurtlama gününde ve gün olarakta adetinin ilk gününden itibaren 10 ve 14. günler arasında yumurtlama gerçekleşiyo
ve eşle birlikte olunuca döllenme gerçekleşsin diye kadınların en az 30 dakika sırt üstü yada bel altına yastık konulması gerekiyo diye biliyorum eksik varsa düzeltin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…