efnanim senin ilkmi olucak bebeğin canım
ateşimi ölçmedim bende hiç belirti yok sadece kasık ağrım var birincidede hiç belirtim yoktu 2 gün geeçti tast yaptırdım çıkmıştı bilmiyorum hayırlısı artık
ilk işim yazmak olucak yarın inşallah görürüm 2. çizgiyi
azra benim sağ kasığımda baskı vardı ve eşimle beraberkende oldu doktora gittim akıntı var enfeksiyon dedi 10 kadından 9 unda olr dedi sonra smear ve rahim ağzı kanserini araştımak için tahlil sonuçlar pazartesi çok korkuyorum bian önce günümün dolup korunmasız günlaerime dönmek istiyorum ve inşallah sorun çıkmazda sürem uzamaz sende ne olmuştu bana benzer şeyler mi???
canım ateşimi şimdi ölçtüm 36 .8 kaç olmalı hamileysem
ateş konusunda yazarmısınız kaç oluyo hamile olunca ben bilmiyorumda kızlar
ateşimi ölçmedim bende hiç belirti yok sadece kasık ağrım var birincidede hiç belirtim yoktu 2 gün geeçti tast yaptırdım çıkmıştı bilmiyorum hayırlısı artık
azra benim sağ kasığımda baskı vardı ve eşimle beraberkende oldu doktora gittim akıntı var enfeksiyon dedi 10 kadından 9 unda olr dedi sonra smear ve rahim ağzı kanserini araştımak için tahlil sonuçlar pazartesi çok korkuyorum bian önce günümün dolup korunmasız günlaerime dönmek istiyorum ve inşallah sorun çıkmazda sürem uzamaz sende ne olmuştu bana benzer şeyler mi???
çok geçmiş olsun efnanim zaman su gibi geçsin ilk denemende tutsun inşallah dua edicem senin için canım
azra yağmur taebrik ederim canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah
bende hiç bir belirti yoktu. ne bir akıntı, ne kaşıntı ama o sağ kasık olayını bende yaşadım. doktorum o ağrının yumurtlama döneminde olabileceğini en azından takip etmemi söyledi. senin herzaman mı ağrın var takip ettinmi en çok nezaman ağrıyor
çok geçmiş olsun efnanim zaman su gibi geçsin ilk denemende tutsun inşallah dua edicem senin için canım
bencede korkma canım aynı şeyler bendede olmuştu bende simir testi yaptırmıştım ama temiz çıktı en fazla iltihap falan çıkar kafana takma
tabiki ederim canım sende bana et
teşekkür ederim canım Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize:ecrin_bebek: :CüvCüv:
inşallah evet benimde umudum o yönde heralde önemli bişi olsa koku filan yada kanama falan olurdu dimi?
kızlar ben 24 günde 1 adet oluyorum bu aya adetin başladığı günden itibaren 7. gün korunmadık hamile kalınırmı bu günlerde acaba pek umutlu deilim açıkcası 22 temmuzu bekliyorum
kızlar ben 24 günde 1 adet oluyorum bu aya adetin başladığı günden itibaren 7. gün korunmadık hamile kalınırmı bu günlerde acaba pek umutlu deilim açıkcası 22 temmuzu bekliyorum