Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

seninkide çok hoş bi sürpriz ama ben bebişe hemen tulum falan almam ilki düşük olduya ikincide erken davranmak istemiyorom ama patik olur bak inşallah hadi bakalım tek hamiş kalalımda oz amana neler düşünürüz neler haa bu ara yavana yapıştırıcan diye düşersin dikkat et bebk zarar görmesin hamişler yukarılarada uzanamazmış başkasına yaptır

ay canım masall da mı düşük yapmış hiç okuyamadım geçmişi bi gün girmiyorum yeni arkadaşlar katılıyor aramıza hepsini takip edemiyorum geçmiş olsun diyorum masalada inşallah hamiledir oda

saol canım 2.5 ay önce ikizlerimi kaybettim bakalım şimdi bekliyorum bugün regl olmassam yarın alcam test

:gitme::gitme: çok geçmiş olsun canım bak allah yine nasip etti sana inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini canım doktora gittin mi test yaptıktan sonra bence ihmal etme pazartesi falan hemen git

:Saruboceq:inş bu sefer bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım

evet canım haklısın
ya başka bişey gelirse aklıma onuda yaparım
hamile kalalımda gerisi kolay dediğiniz gibi

efnanım benim 7 yaşıda bir kızım var 2.yi istiyoruz allah verirse geçen ay ilk denememizdi ilk bebekte ilk denemede kalmıştım ama bunu bilemiyorum allah isteyen herkese nasip atsin

inşallah ilki gibi buda ilk denemede tutar canım eee senin ateşin kaç şimdi ölçtün mü?

herşeyde vardır bi hayır bende düşük yaptıktan sonra enfeksiyon kaptım şuan ilaç kullanıyorum pazartesi tahlil sonuçlarım var inşallah bişey çıkmaz yazarım ben sonucmu sende nasıl anlaşıldı rahim ağzı virüsü????

:gitme::gitme: çok geçmiş olsun canım bak allah yine nasip etti sana inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini canım doktora gittin mi test yaptıktan sonra bence ihmal etme pazartesi falan hemen git

:Saruboceq:inş bu sefer bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım

amin kızlar Allah sizede yaşatsın bu mutluluğu inşallah... testi yarım saat önce yaptım şimdi hastaneye gitsem regli olmadan ümitlenme falan diyecekler sinirim bozulacak. en iyisi 2 gün daha bekliyim diyorum. napsam acaba:uhm::uhm:

canım geçmiş olsun Allah aynı acıları yaşatmasın sağ salim çocuğunu kucağına almayı nasip etsin
bunları düşünerekte sıkma canını bunun heyecanını mutluluğunu yaşa

ateşimi ölçmedim bende hiç belirti yok sadece kasık ağrım var birincidede hiç belirtim yoktu 2 gün geeçti tast yaptırdım çıkmıştı bilmiyorum hayırlısı artık

aaayyy hadi inşallah canım valla çatlarım meraktan mutlaka yaz canım sonucu eyvahedigeldismile

ikizlerinize çok üzüldüm umarım allah en kısa zamanda müjdeli heberi gösterir

masallal bek şimdiden söz ver bizi çok bekletmicen ve sonuç çok silik de çıksa unutma pozitif demek ve eğer sonuç negatifse üzülmek yok

ilk işim yazmak olucak yarın inşallah görürüm 2. çizgiyi

azra benim sağ kasığımda baskı vardı ve eşimle beraberkende oldu doktora gittim akıntı var enfeksiyon dedi 10 kadından 9 unda olr dedi sonra smear ve rahim ağzı kanserini araştımak için tahlil sonuçlar pazartesi çok korkuyorum bian önce günümün dolup korunmasız günlaerime dönmek istiyorum ve inşallah sorun çıkmazda sürem uzamaz sende ne olmuştu bana benzer şeyler mi???

canım geçmiş olsun Allah aynı acıları yaşatmasın sağ salim çocuğunu kucağına almayı nasip etsin
bunları düşünerekte sıkma canını bunun heyecanını mutluluğunu yaşa

amin canım çoook sağol şimdi asıl zor olan hamilelik başlıyor aslında. bebeğimin kalbi atana kadar benimki duracak valla. düşünmemem lazım ama elimde değil :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…