canım uzun zamandır aynı şeyi bende düşünüyorum
kardeşimin eşi hamile kalınca bebek patiğini bir kutuya koyacakmış üstüne bir mektup babacım artık ben geldim seni çok seviyorum iyiki benim babamsın yazacakmış kutuyuda bir çocuk ayarlayıp ona getirtecekmiş bunu size bir çocuk getirdi diycekmiş
benim aklımdakide odama uçan balonlarla kaplamak (bulamazsam tavana yapıştırırım artık sırnaşık şey )her birinede bir patik tulum çorap emzik ufak notlar yapıştımak ama daha emin değilim değişik fikri olan varsa paylaşın arkadaşlar sürpriz yapalım kocişlerekaydirigubbakcemile3
yarın sabah test mi yapıcan kiii
evet canım yarın sabah yapcam
canım yapınca sonuca hemen yaz biz sabahtan bakarız kaydirigubbakcemile3
müjdeni görmek için
nerdeyse artık geceleride kapatmıycam meraktan yaaa kaydirigubbakcemile3
ay canım masall da mı düşük yapmış hiç okuyamadım geçmişi bi gün girmiyorum yeni arkadaşlar katılıyor aramıza hepsini takip edemiyorum geçmiş olsun diyorum masalada inşallah hamiledir oda
canım yapınca sonuca hemen yaz biz sabahtan bakarız kaydirigubbakcemile3
müjdeni görmek için
nerdeyse artık geceleride kapatmıycam meraktan yaaa kaydirigubbakcemile3
yapar yapmaz yazıcam yarın
tabikide yazarım canım. geçen sene bugün hamileydim kromozom anomali dedi doktor. kalbi 8 haftaya kadar hiç atmadı. zaten yaşasaydı problemli bebek olacaktı. doktorum 3 ay sonra tekrar hamile kalabilrsin dedi ama ben antidepresan hap kullanınca malesef 7 ay hamilelik yasaklandı. sonrasındada 3 ay rahim ağzı kanser virüsü taşıdığım için olmadı. yani anlayacağın hep farklı sebepler yüzünden 1 yıldır bebek düşünemedim :gitme:
:Saruboceq:inş bu sefer bebişini sağlıkla kucağına alırsın canımtabikide yazarım canım. geçen sene bugün hamileydim kromozom anomali dedi doktor. kalbi 8 haftaya kadar hiç atmadı. zaten yaşasaydı problemli bebek olacaktı. doktorum 3 ay sonra tekrar hamile kalabilrsin dedi ama ben antidepresan hap kullanınca malesef 7 ay hamilelik yasaklandı. sonrasındada 3 ay rahim ağzı kanser virüsü taşıdığım için olmadı. yani anlayacağın hep farklı sebepler yüzünden 1 yıldır bebek düşünemedim :gitme:
seninkide çok hoş bi sürpriz ama ben bebişe hemen tulum falan almam ilki düşük olduya ikincide erken davranmak istemiyorom ama patik olur bak inşallah hadi bakalım tek hamiş kalalımda oz amana neler düşünürüz neler haa bu ara yavana yapıştırıcan diye düşersin dikkat et bebk zarar görmesin hamişler yukarılarada uzanamazmış başkasına yaptır
saol canım 2.5 ay önce ikizlerimi kaybettim bakalım şimdi bekliyorum bugün regl olmassam yarın alcam test
efnanım benim 7 yaşıda bir kızım var 2.yi istiyoruz allah verirse geçen ay ilk denememizdi ilk bebekte ilk denemede kalmıştım ama bunu bilemiyorum allah isteyen herkese nasip atsin
tabikide yazarım canım. geçen sene bugün hamileydim kromozom anomali dedi doktor. kalbi 8 haftaya kadar hiç atmadı. zaten yaşasaydı problemli bebek olacaktı. doktorum 3 ay sonra tekrar hamile kalabilrsin dedi ama ben antidepresan hap kullanınca malesef 7 ay hamilelik yasaklandı. sonrasındada 3 ay rahim ağzı kanser virüsü taşıdığım için olmadı. yani anlayacağın hep farklı sebepler yüzünden 1 yıldır bebek düşünemedim :gitme:
yapar yapmaz yazıcam yarın
masallal bek şimdiden söz ver bizi çok bekletmicen ve sonuç çok silik de çıksa unutma pozitif demek ve eğer sonuç negatifse üzülmek yok
:gitme::gitme: çok geçmiş olsun canım bak allah yine nasip etti sana inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişinicanım doktora gittin mi test yaptıktan sonra bence ihmal etme pazartesi falan hemen git
:Saruboceq:inş bu sefer bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım
inşallah ilki gibi buda ilk denemede tutar canım eee senin ateşin kaç şimdi ölçtün mü?
herşeyde vardır bi hayır bende düşük yaptıktan sonra enfeksiyon kaptım şuan ilaç kullanıyorum pazartesi tahlil sonuçlarım var inşallah bişey çıkmaz yazarım ben sonucmu sende nasıl anlaşıldı rahim ağzı virüsü????
canım ben şubat ayında doktoruma hamile kalmak istediğimi söylemek için muayneye gittim. kürtajdan sonra smear yapmadık diye önce bir smear yapalım dedi. şu günlerdede birlikte olabilirsin dedi ama şansızlık işte lanet virüs engel oldu. yani herşeyi tesadüfen ama bilinçli bir şekilde yaptım. eğer doktora gitmeden hamile kalsaydım. virüs hem kansere çevirecek hemde bebeği alacaklardı eyvahedigeldismile
aaayyy hadi inşallah canım valla çatlarım meraktan mutlaka yaz canım sonucu eyvahedigeldismile
ikizlerinize çok üzüldüm umarım allah en kısa zamanda müjdeli heberi gösterir
masallal bek şimdiden söz ver bizi çok bekletmicen ve sonuç çok silik de çıksa unutma pozitif demek ve eğer sonuç negatifse üzülmek yok
canım geçmiş olsun Allah aynı acıları yaşatmasın sağ salim çocuğunu kucağına almayı nasip etsin
bunları düşünerekte sıkma canını bunun heyecanını mutluluğunu yaşa