Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

valla senin yerinde olsam keyfini çıkarırdım eşime şimdiden naz yapardımmm sevinmeli bence bu habere

valla eşime söylemeyi düşünmüyorum abarttığımı söylüyor kesin belli olmadan bişey demek istemiyorum
zaten o benden çok istiyor şimdi emin olmadan söylemem
üzülmesini istemiyorum

:teytey::teytey:dijital ölçü valla göz yanılmasıda olmaz. eşimede sordum senın hep 36 çıkar dedi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım artık tebrik etmek düşer bizee öyleyse TEBRİKLERRR

evet canım sadece gaz sorunum var oda ara ara bide iki gündür ağzımın tadı yok ekşi ekşi

evet ben söylemeyi unuttum benimde ağzım sulanırdı bide midemden acı su gelir gibi olurdu
ve zaten hamilelik belirtilerinde ağız tadı değişimide var
evet canım benim senin adına valla umudum arttı

kızlar artık ateşimi günde 5-6 kez değil her saat başı ölçücem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla benimde korunmasız günüm olsa bende yapardım en olay hamileliği anlama metodu çünkü

valla eşime söylemeyi düşünmüyorum abarttığımı söylüyor kesin belli olmadan bişey demek istemiyorum
zaten o benden çok istiyor şimdi emin olmadan söylemem
üzülmesini istemiyorum

söyleme canım daha erken erkekler bizim kadar duygusal değil bizi hep hayalperest sanıyolar abarttığımızı ve psikolojik durum olduğunu sanıyolar

kızlar artık ateşimi günde 5-6 kez değil her saat başı ölçücem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kesin bak canım zaten bakmasanda öyle bir hissedersin ki anlamaman mümkün değil
şimdiden halaya başlayalım biz o zaman
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar geçen gün görümcem geldi bana dediki bi arkadaşı varmış hamiş kalmış eşine şu şekilde sürpriz yapmış

bebiş patikleri oluyo ya hani onun içine çift çizgili idrar testini koymuş paket yapmış ve eşine vermiş ne dersiniz bizde oo müjdeli haberi alınca yapalım mı ?
yada daha güzel fikri olan varsa onu yapalım

:teytey::teytey:dijital ölçü valla göz yanılmasıda olmaz. eşimede sordum senın hep 36 çıkar dedi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

canım bu arada ilk bebeğimi kaybettim demiştin çok özel olmazsa bişey sormak istiyorum neden kaybetmiştin bebeğini ve ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın yazarmısın canım bende aynı durumdayım ya merak ettim ama yazmak istemeye bilirsin anlayışla karşılarım seni

kızlar geçen gün görümcem geldi bana dediki bi arkadaşı varmış hamiş kalmış eşine şu şekilde sürpriz yapmış

bebiş patikleri oluyo ya hani onun içine çift çizgili idrar testini koymuş paket yapmış ve eşine vermiş ne dersiniz bizde oo müjdeli haberi alınca yapalım mı ?

aaaaaaaaaaa benim görümcem öyle yapmış canım ama içine testi koymamış sadece bebek patiği alıp vermiş eşine çok güzel olmuştu diye anlatmıştı bi ara

canım bu arada ilk bebeğimi kaybettim demiştin çok özel olmazsa bişey sormak istiyorum neden kaybetmiştin bebeğini ve ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın yazarmısın canım bende aynı durumdayım ya merak ettim ama yazmak istemeye bilirsin anlayışla karşılarım seni

evet azra bende merak ettim valla cevap yazarsan sevinirim hatta masalalda aynı durumda hepimiz düşük yaptıkkk daaa

canım uzun zamandır aynı şeyi bende düşünüyorum
kardeşimin eşi hamile kalınca bebek patiğini bir kutuya koyacakmış üstüne bir mektup babacım artık ben geldim seni çok seviyorum iyiki benim babamsın yazacakmış kutuyuda bir çocuk ayarlayıp ona getirtecekmiş bunu size bir çocuk getirdi diycekmiş
benim aklımdakide odama uçan balonlarla kaplamak (bulamazsam tavana yapıştırırım artık sırnaşık şey )her birinede bir patik tulum çorap emzik ufak notlar yapıştımak ama daha emin değilim değişik fikri olan varsa paylaşın arkadaşlar sürpriz yapalım kocişlerekaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaa benim görümcem öyle yapmış canım ama içine testi koymamış sadece bebek patiği alıp vermiş eşine çok güzel olmuştu diye anlatmıştı bi ara

eğer içine testi koymuş olsaydı benim görümcemle senin görümcen arkadaş mı acaba dicektim demekki bilinen bi sürpriz buuu ama olsun bizim kocişler bilmiyolarbu tarz sürprizleri bizde yapalım:dance:

evet azra bende merak ettim valla cevap yazarsan sevinirim hatta masalalda aynı durumda hepimiz düşük yaptıkkk daaa

ay canım masall da mı düşük yapmış hiç okuyamadım geçmişi bi gün girmiyorum yeni arkadaşlar katılıyor aramıza hepsini takip edemiyorum geçmiş olsun diyorum masalada inşallah hamiledir oda

efnanım benim 7 yaşıda bir kızım var 2.yi istiyoruz allah verirse geçen ay ilk denememizdi ilk bebekte ilk denemede kalmıştım ama bunu bilemiyorum allah isteyen herkese nasip atsin

tabikide yazarım canım. geçen sene bugün hamileydim kromozom anomali dedi doktor. kalbi 8 haftaya kadar hiç atmadı. zaten yaşasaydı problemli bebek olacaktı. doktorum 3 ay sonra tekrar hamile kalabilrsin dedi ama ben antidepresan hap kullanınca malesef 7 ay hamilelik yasaklandı. sonrasındada 3 ay rahim ağzı kanser virüsü taşıdığım için olmadı. yani anlayacağın hep farklı sebepler yüzünden 1 yıldır bebek düşünemedim :gitme:

canım uzun zamandır aynı şeyi bende düşünüyorum
kardeşimin eşi hamile kalınca bebek patiğini bir kutuya koyacakmış üstüne bir mektup babacım artık ben geldim seni çok seviyorum iyiki benim babamsın yazacakmış kutuyuda bir çocuk ayarlayıp ona getirtecekmiş bunu size bir çocuk getirdi diycekmiş
benim aklımdakide odama uçan balonlarla kaplamak (bulamazsam tavana yapıştırırım artık sırnaşık şey )her birinede bir patik tulum çorap emzik ufak notlar yapıştımak ama daha emin değilim değişik fikri olan varsa paylaşın arkadaşlar sürpriz yapalım kocişlerekaydirigubbakcemile3

seninkide değişik bi fikir canım benim aklımda hiç bişey yok henüz hayırlısıyla bi hamile kalıyımda bi şekilde söylerim herhalde kaydirigubbakcemile3

X