evet kızlar ateşi yüksek olanlar masallal ve gnl06
kızlar artık ateşimi günde 5-6 kez değil her saat başı ölçücem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar ateşi yüksek olanlar masallal ve gnl06
valla senin yerinde olsam keyfini çıkarırdım eşime şimdiden naz yapardımmm sevinmeli bence bu habere
:teytey::teytey:dijital ölçü valla göz yanılmasıda olmaz. eşimede sordum senın hep 36 çıkar dedi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
evet canım sadece gaz sorunum var oda ara ara bide iki gündür ağzımın tadı yok ekşi ekşi
kızlar artık ateşimi günde 5-6 kez değil her saat başı ölçücem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla eşime söylemeyi düşünmüyorum abarttığımı söylüyor kesin belli olmadan bişey demek istemiyorum
zaten o benden çok istiyor şimdi emin olmadan söylemem
üzülmesini istemiyorum
canım artık tebrik etmek düşer bizee öyleyse TEBRİKLERRR
çok teşekkür ederim efnanim. darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq::Saruboceq:
:teytey::teytey:dijital ölçü valla göz yanılmasıda olmaz. eşimede sordum senın hep 36 çıkar dedi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yarın sabaha kadar sabır bakalım nolcak bilmiyorumkismile
canım artık tebrik etmek düşer bizee öyleyse TEBRİKLERRR
çok teşekkür ederim efnanim. darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnn bizede duaa et noluuuurrrr bizim de karnımış şişsin bizde paytak paytak yürüyelim
kızlar geçen gün görümcem geldi bana dediki bi arkadaşı varmış hamiş kalmış eşine şu şekilde sürpriz yapmış
bebiş patikleri oluyo ya hani onun içine çift çizgili idrar testini koymuş paket yapmış ve eşine vermiş ne dersiniz bizde oo müjdeli haberi alınca yapalım mı ?
yada daha güzel fikri olan varsa onu yapalım
canım bu arada ilk bebeğimi kaybettim demiştin çok özel olmazsa bişey sormak istiyorum neden kaybetmiştin bebeğini ve ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın yazarmısın canım bende aynı durumdayım ya merak ettim ama yazmak istemeye bilirsin anlayışla karşılarım seni
kesin bak canım zaten bakmasanda öyle bir hissedersin ki anlamaman mümkün değil
şimdiden halaya başlayalım biz o zaman
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar geçen gün görümcem geldi bana dediki bi arkadaşı varmış hamiş kalmış eşine şu şekilde sürpriz yapmış
bebiş patikleri oluyo ya hani onun içine çift çizgili idrar testini koymuş paket yapmış ve eşine vermiş ne dersiniz bizde oo müjdeli haberi alınca yapalım mı ?
yada daha güzel fikri olan varsa onu yapalım
yarın sabah test mi yapıcan kiii
evet canım yarın sabah yapcam
aaaaaaaaaaa benim görümcem öyle yapmış canım ama içine testi koymamış sadece bebek patiği alıp vermiş eşine çok güzel olmuştu diye anlatmıştı bi ara
evet azra bende merak ettim valla cevap yazarsan sevinirim hatta masalalda aynı durumda hepimiz düşük yaptıkkk daaa
canım bu arada ilk bebeğimi kaybettim demiştin çok özel olmazsa bişey sormak istiyorum neden kaybetmiştin bebeğini ve ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın yazarmısın canım bende aynı durumdayım ya merak ettim ama yazmak istemeye bilirsin anlayışla karşılarım seni
canım uzun zamandır aynı şeyi bende düşünüyorum
kardeşimin eşi hamile kalınca bebek patiğini bir kutuya koyacakmış üstüne bir mektup babacım artık ben geldim seni çok seviyorum iyiki benim babamsın yazacakmış kutuyuda bir çocuk ayarlayıp ona getirtecekmiş bunu size bir çocuk getirdi diycekmiş
benim aklımdakide odama uçan balonlarla kaplamak (bulamazsam tavana yapıştırırım artık sırnaşık şey )her birinede bir patik tulum çorap emzik ufak notlar yapıştımak ama daha emin değilim değişik fikri olan varsa paylaşın arkadaşlar sürpriz yapalım kocişlerekaydirigubbakcemile3