Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Son düzenleme:
sen neden umudunu kaybettin ki 22 hazirandı demi canım senin

canım kaç gündür arkadaşım yüzünden moral sıfır
o hamile hiç bir belirti olmazmış erkenden öyle dedi psikolojikmiş falan herkese göre değişir dedim ama yok dedi benimde doğal olarak moral sıfır
şimdi siz ateş 37 olunca dedinizya benim moral tavan yaptı sırnaşık şey

valla sen ooo arkadaşının sözüne inanma ben bi kere tecrübe yaşadım adetten bi iki hafta önce göğülerim ağrıdı gazım vardı hatta adet günü acayip kustum uykum çok geldi halsizdim hep hissettim hep sağ kasığımda batma vardı

efnanim benide tekrar hamile kalmak için ağustosa yazarsan bu ay ara tatile gidicez temmuzda deneriz ağustosdada belkim güzel haber veririm:smiley-cool:

senin belirtilerin var mı canım valla hiçte psikolojik değil o belirtiler tamam bazen biz kendimizi aşırı dinliyor olabiliriz ama hamilelik belirtileri adı üstünde yani çok belirgin oluyor canım değişik oluyor hissediyorsun bide annelik içgüdüsü olsa gerek :CüvCüv:

aaay canım benim bende ilk bebeğimi kaybettim inşallah sağ salim kucağına almak nasip eder bebişini allah canım sakın stres yapma gül tabiki hamileliğinin tadını çıkar alkisalkisalkis

ikinci çizgin silik çıkmış canım bide pazar adet olman gerekiyordu oda olmamış bence hamilesin bence pazartesi ilk işin kan vermek olsun tatlım dua ederiz sende kendine dikkat et

evet azrayağmur hemen ölç canım inşallah yüksek çıkar da bende umudumu kaybetmem

sen neden umudunu kaybettin ki 22 hazirandı demi canım senin

azra canımmm ateşini ölçtün mü valla merak ettim çatlıcam şimdiiii

kızlar elektirik gitti şansıma şimdi geldi. ateşim her zaman 36 lardaydı şuan şoktayım çünküüüüüü 37.1 heyecandan ateş basıyor :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: herkese çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5 ohh be hamileyim

canım kusma hariç tüm belirtileri bende yaşadım şimdi azaldı ama
normalde öğlen uyumam sabah 7 akşam 11 dir ama en az 3 saat uyuyorum artık
ne biliyim ya üzülmüştüm bende

ALLAHHHH valla bağırasım geldi hamişlerimiz bakın azranında 37 çıktı ateşiii sevini kızlar haydi halaya:teytey::teytey::teytey:

canım kusma hariç tüm belirtileri bende yaşadım şimdi azaldı ama
normalde öğlen uyumam sabah 7 akşam 11 dir ama en az 3 saat uyuyorum artık
ne biliyim ya üzülmüştüm bende

valla senin yerinde olsam keyfini çıkarırdım eşime şimdiden naz yapardımmm sevinmeli bence bu habere

ALLAHHHH valla bağırasım geldi hamişlerimiz bakın azranında 37 çıktı ateşiii sevini kızlar haydi halaya:teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey:dijital ölçü valla göz yanılmasıda olmaz. eşimede sordum senın hep 36 çıkar dedi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…