Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ağlıyım mı güleyim mi bilmiyorum. ama ilk gebeliğimdeki gibi aynıydı her belirti, inşallah onun gibi kaybetmem dua edin lütfen

canım ilki gitti diye ikincide gidecek değil yaaa hem unutma ilk düşükten sonra bebişler anneye daha sıkı tutunurmuşşş bende düşük yaptım bana hep öyle dediler

ağlıyım mı güleyim mi bilmiyorum. ama ilk gebeliğimdeki gibi aynıydı her belirti, inşallah onun gibi kaybetmem dua edin lütfen

aaay canım benim bende ilk bebeğimi kaybettim inşallah sağ salim kucağına almak nasip eder bebişini allah canım sakın stres yapma gül tabiki hamileliğinin tadını çıkar alkisalkisalkis

Son düzenleme:

efnanimcim süper oldu valla listemiz melisa gelince şok olucak baksana oda gelemedi canım ya kaç gündür işleri yoğun herhalde

kızlar valla dualarımızın kabul olduğunu hissediyorum mübarek bi günde tüm anne adayları dua etti ve topiğimizde hiç tık yoktu ama şimdi bakın ilk müjdeyi aldık ve ateşi yükselen yükselene

kızlar evde derecesi olan ve hamiş olmadığını bilen varsa oda ateşini ölçsün karşılaştıralım

azrayağmur sende ateşini ölçsene kaç çıkacak

efnanimcim süper oldu valla listemiz melisa gelince şok olucak baksana oda gelemedi canım ya kaç gündür işleri yoğun herhalde

evet yaaa valla o işe başladı ki artık zor takip eder sanırım ama olsun ben devam ettiriyorum listeyi o gelirse birgün teslim ederim listeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…