Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canlarım inşallah bu doğum gününüzde en güzel hediyeyi bebişlerinizden alırsınız inşallah anne ben geldim der hepsi :ecrin_bebek:
inşallah

Allah kabul etsin canım inşallah hepinizin güzel haberlerini bekliyorum hamiş listesine ekleyim sizi bana iş çıkarın biraz

kızlar meraba nasılsınız?sabah adet oldum kızlar napalım hayırlısı diye dualar etmiştim mevlama,hayırlısı böyleymiş napalım rabbim ey iyisini bilendir,artık bidaki aya kısmetse.

canım geçmiş olsun inşallah bidahaki aya kocişi sıkıştır tam yumurtlama zamanında olur inşallah

evet geçen rastladım ateş yükseliyomuş yumurtlamadan sonra ve eğer düşmesse hamişmiş kişi hadi bakalım merak ettim şimdi sonucu

canım ateşimi ölçtüm 37.3
daha önce hiç ölçmemiştim ben normalde çok üşürüm ama 2 haftadır yanıyorum menapozdaymış gibi
şimdi bu ateşim iyimi kaydirigubbakcemile3 hamiş miyimdir

kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr sonunda yakaladım sizleri delikafadulden oh beeeee canım sıkılıyordu kaç gündür valla nabersiniz şekerler

kızlarrrrr pazar günü regl olacaktım. ama mehtap git test al yap dedi aldım. veee biri koyu biri açık çizgi çıktı galiba hamileyim.

daha önce hiç ölçmemiştim ben normalde çok üşürüm ama 2 haftadır yanıyorum menapozdaymış gibi

valla hamişsin sanırım haydi kızlar halaya:teytey::teytey::teytey:

kızlar meraba nasılsınız?sabah adet oldum kızlar napalım hayırlısı diye dualar etmiştim mevlama,hayırlısı böyleymiş napalım rabbim ey iyisini bilendir,artık bidaki aya kısmetse.

canım üzüldüm olsun öbür aya güzel haberlerini alırız inş:Saruboceq:

kızzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr sonunda yakaladım sizleri delikafadulden oh beeeee canım sıkılıyordu kaç gündür valla nabersiniz şekerler

slm canım iyiyiz sen nasılsın bugün topic dolu cidden bende geliyorum gidiyorum kimsecikler olmuyor

ayyyy çok heyecanlandım inşallah kırmızıları görmezsin canım yaşasın canım benim belirtilerin neler???

daha öncekin de de sadece adetim gecikince farketmiştim hiç belirti olmadı desem yeridir,şuanda sadece gaz sorunu yaşadım bikaç gündür 3 gün önce test yaptım negatifti,bakalım bugün regl olmassam yarın sabah yapıcam test

kızlarrrrr pazar günü regl olacaktım. ama mehtap git test al yap dedi aldım. veee biri koyu biri açık çizgi çıktı galiba hamileyim.

aaaay canım kesin hamilesin ikinci çizgi silikte çıksa pozitif demek oluyor :teytey::teytey::teytey: hayırlı olsun

canımmmmmm hoşgeldin özledik valla bundan sonra kimse kendini özletmesin ne güzel bugün herkes burda yaşasın yuppi :dance::dance::dance:

canım nbenim bütün kızlar toplandıkkaydirigubbakcemile3

canım benim kesin hamişsin zaten hamileliğini idrardan öğrenenlerin çoğu silik çizgiden anlıyooo eee naptın kanda test yaptırdın mı pekiii

efnanim listeye azrayagmur da eleyebilirsin üstelik test bile yaptı benim gazıma gelip 2. çizgi silik çıktı :)

hadi canım inşallah hayırlısı diyorum :teytey::teytey:

canım hayırlısı olsun sakın üzme kendini bir daha ki aya inşallah müjdeli haberini alırız

aaaay canım kesin hamilesin ikinci çizgi silikte çıksa pozitif demek oluyor :teytey::teytey::teytey: hayırlı olsun

ağlıyım mı güleyim mi bilmiyorum. ama ilk gebeliğimdeki gibi aynıydı her belirti, inşallah onun gibi kaybetmem dua edin lütfen

canım zaten idrar testi genelde adet geçikince sonuç veriyo adetten önce kan tasti kesin sonuç verir ve genelde ilk hamilelik belirtileri ile ikincisi birbirine benzemezmişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…