Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

valla hamile kalma süreciyle ilgili bişey söylemedi sadece ilk regl kadar ilişkiye girmeyin dedi,bakalım bugün regl olmassam yarın yapıcam test

valla hamile kalma süreciyle ilgili bişey söylemedi sadece ilk regl kadar ilişkiye girmeyin dedi,bakalım bugün regl olmassam yarın yapıcam test

canım o zaman bir problem olmaz inşallah iyihaberler verirsin bize :ecrin_bebek:
yarın ilk idrarla yap testi bence

evet korunmadim acayip midem bulanıyo başim dönüyo bunlar geçtiği zaman halsizlik ve çok uyuyorum

evet korunmadim acayip midem bulanıyo başim dönüyo bunlar geçtiği zaman halsizlik ve çok uyuyorum

canım yeniaçtığın konuya belirtilerin birkaçını yazdım
bu belirtiler hamilelik belirtileri inşallah hamilesindir canım aynı şeyleri yaşayan çok arkadaş var aramızda eski sayfalarımızı okuyabilirsen belirtilerin çoğu yazıyorolumunekankayizsmile

slm ne güzel yeniler gelmiş aramıza hoşgeldiniz kızlarrr nasılsınız sorun mu var hamilelik şüphesi olanlar beklenen adet tarihini yazın sizide listeye ekleyelim bakalım kk da toplu doğum olacak mı??

teş.ederim inşallah kimse yaşamaz artık keyfe dönüşecek herşey yeterince sters yaşadım

inşallah canım pozitiftir DUALARIN ÜSTÜNE BÖYLE BıŞ,ı GÖRME K MÜKEMMEL

gününüz aydın olsunnnn kızlar keyifler nasıl inşallah iyisinizdir
dün gece hepimiz için bol bol dua ettim kızlar
birimiz dün kan testi için doktora gitmişti bugün alacaktı sonucu merak ettim vallaha

duan kabul olsun inşallah canım

bugün regl oldum mafoldumben hedef 26 haziran-2 temmuz....

üzme kendini bitsin adet kocişi sıkıştır bi sonraki aya inşallah

bende yeni katıldım,bugün regl günüm ama henüz olmadım 3 gün önce test yaptım negatifti,regl olucağımıda hissetmiyorum ama hamilelik belirtimde gaz dışında yok ,sizce nedir durum ?bilmiyorumkismile

hoşgeldin canımm gaz sıkıntısı gebeliğin en çok belirtisi bende o sıkıntıyı yaşamıştım

slm 19 yaşindayım ve 15 günlük evliyim en çok istediğim şey bi bebişim olsun istiyorum adet bittiminden 3 gün sonra ilişkiye girdim sizce hamilemiyim çok cailim bu konuda yardimci olun bana hepinize sevgilerle

Allah mutlu huzurlu yuva nasip etsin ilk aydan hamiş kalan çok inş. sende kalırsın canım

:))))

Son düzenleme:
benim beklenen adet 22.haziran

canım benimde öyle
22 haziranlar çoğaldı kaç kişi olduk
melisa87 gelmiyor uzun zamandır çalıştığı için bi düzenleme yap onun yerine bi zahmet bilelim
yenileride görelim ne zaman diye olumunekankayizsmile

canım bende düşük yaşadım dr 3 ay korun dedi bi yakınımda düşük yaptı ve 1 sonraki aya hamiş kaldı şuan hamile sendede olur neden olmasın ki

canımyeni listeye el attı melisa gelmeyince liste sayfa 114 te

canım bende düşük yaşadım dr 3 ay korun dedi bi yakınımda düşük yaptı ve 1 sonraki aya hamiş kaldı şuan hamile sendede olur neden olmasın ki

bana sadece ilk adete kadar ilişkiye girmeyin demişti,bide benim ikizlerim olmuştu düşük ne yazıkki üstelik tüp bebek te değildi ailede bikaç ikiz vardı bana denk geldi,şimdi beklemedeyiz bitanesinede razıyım inşallah

delikafadulden

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun valla bende normalde ikiz istemezdim şimdi olsunda ikiz olsun diyorum

canım beklenen adet tarihini ver yazayım listeye

canım yeni listeyi yeni sayfaya aldım baktın mı?

slm kızlar geçmişi okudum geldim yeni arkadaşlarada selamlar bu ay adetim çok sancılı geçti ilaç içmesem kendime gelemicektim...hamiş haberleri alsak artık 22sinde kesin gelcek gibi geliyorhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…