Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar bişey sorucam benim 2 haftadır karnımda ağrılar ve kramplar vardı göğüslerimde şiş ve ağrıyordu ateş basması falan şimdi bunlar yavaş yavaş geçmeye başladı sadece göğüslerimde biraz ağrı var ve sanki biraz bulantı var nedendir bu belirtilerde belki hamileyimdir diye düşünüyordum acaba değilmiyim

slm kızlar geçmişi okudum geldim yeni arkadaşlarada selamlar bu ay adetim çok sancılı geçti ilaç içmesem kendime gelemicektim...hamiş haberleri alsak artık 22sinde kesin gelcek gibi geliyorhihoyyyt[/QUOTE

bana noluyosa bende heyecan yaptım bi türlü gelmiyo 22 haziran

kızlar bişey sorucam benim 2 haftadır karnımda ağrılar ve kramplar vardı göğüslerimde şiş ve ağrıyordu ateş basması falan şimdi bunlar yavaş yavaş geçmeye başladı sadece göğüslerimde biraz ağrı var ve sanki biraz bulantı var nedendir bu belirtilerde belki hamileyimdir diye düşünüyordum acaba değilmiyim

canım valla belirtilerin müthiş günündende bayaaa önce sende hamişsin kesin ateşini ölçtün mü 37 de genelde hamiş çıkıo kızlar

28 haziran tarih ve doğum günüm 28 haziran

tama canım ekliyorum senide

slm kızlar geçmişi okudum geldim yeni arkadaşlarada selamlar bu ay adetim çok sancılı geçti ilaç içmesem kendime gelemicektim...hamiş haberleri alsak artık 22sinde kesin gelcek gibi geliyorhihoyyyt

canım o kadar kişiden mutlaka birileri verir mutlu haberi kaç kişi olduk zaten mutlaka vardır inşallah bende verebilirim kaydirigubbakcemile3

şimdi listemizin ilk sırasında sevimsizim var bakalım hayırlısı olsun :lepi:

:Saruboceq: HAMıLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:

sevimsizim-----------------4 HAZıRAN hihoyyyt
huysuzoğlum------------ 10 HAZıRAN hihoyyyt
Selen208 ----------------- 13 HAZıRAN hihoyyyt
Bebeg---------------------- 13 HAZıRAN hihoyyyt
ozgurgokdeniz58 ------ 13 HAZıRAN hihoyyyt
sweet_drop -------------- 17 HAZıRAN hihoyyyt
CARMENNN -------------18 HAZıRAN hihoyyyt
melisax---------------------21 haziran
gnl06 ----------------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
supeci --------------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
Melekzuzum------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
kmehtap ------------------22 haziran
leyuze ----------------------22 haziran
tırtılkurabiye --------------26 HAZıRAN hihoyyyt
melisa87---------------- --28 HAZıRAN hihoyyyt
tenz---------------------28 HAZıRAN
Love-honey-----------------29 HAZıRAN hihoyyyt
meleğim_yildiz---------- --3 TEMMUZ hihoyyyt
Sbr ---------------------------- 9 TEMMUZ hihoyyyt
bsbirkin------------------------20 TEMMUZ
bilmiyorumkismile HAMıLELıĞı ŞÜPELı OLANLAR bilmiyorumkismile
as108760 ----------------- GECıKME 2 GÜN hihoyyyt

HAMıLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK ıÇıN BEKLEYENLER hihoyyyt

efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
jbys--------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt

:CüvCüv: BEN ARTIK HAMıLEYıM DıYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS ıLK HAMıŞıMıZZZZZZ TEBRıKLERRR :dance: :dance:
ceylinaz ------------------- 10 MAYIS ıLK SÜPRıZıMıZ TEBRıKLERR :dance: :dance:
azrayağmur--------------------181 HAZıRAN ıLK ÜÇE GıREN SÜPRıZıMıZ TEBRıKLER

Son düzenleme:
efnanım ne güzel şeyler söylüyorsun inşallahn canım ateşimi ölçmedim dur bekle yapayım heyecanlandım birden ölçünce yazarım

efnanım ne güzel şeyler söylüyorsun inşallahn canım ateşimi ölçmedim dur bekle yapayım heyecanlandım birden ölçünce yazarım

evet geçen rastladım ateş yükseliyomuş yumurtlamadan sonra ve eğer düşmesse hamişmiş kişi hadi bakalım merak ettim şimdi sonucu

sbr, love_honey, sweet_drop, melisax, gnl06, bsbirkin kızlar ne güzel hep birlikteyiz ara sıra giriyodum kimse yoktu hadi bakalım nazar değmesin hep birlikte olalaım herzaman

canlarım inşallah bu doğum gününüzde en güzel hediyeyi bebişlerinizden alırsınız inşallah anne ben geldim der hepsi :ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum bakayım dedim hamilelerimiz artmışmı ama arkadaşlar haber vermemiş galiba..bende 29 haziranı bekliyorum inş hepimiz müjdeli heber veririz.. kandil günü dua ettim inş kabul olur dualarımız..

kızlar meraba nasılsınız?sabah adet oldum kızlar napalım hayırlısı diye dualar etmiştim mevlama,hayırlısı böyleymiş napalım rabbim ey iyisini bilendir,artık bidaki aya kısmetse.

X