Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

preseed ben kullanıyorum.ama bi işe yaramadı henüz.ilşkiden 10dk önce sıkıp kalçamı yükseltiyorum biraz geri akıyo çünkü.sonrasıda ilişki ve 1 saat yatış yani

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm

evhann sana küstümm sen beni çok üzdünn

canımm adet günüde düşerd normal isin 34. 6 mı anlayamadımm

slm kızlar sabahtan beri yazamadım fırsat bulup.Nasılsınız bu arada güzel haberler varmı?Benim cuma günü aşılamam yapılacak bugün doktora gittim cuma yapılır dedi hayırlısıyla inşallah.

preseed ben kullanıyorum.ama bi işe yaramadı henüz.ilşkiden 10dk önce sıkıp kalçamı yükseltiyorum biraz geri akıyo çünkü.sonrasıda ilişki ve 1 saat yatış yani

jeli sıkıp 15 dak sonra ilşkiye giriyorsun ve kalkmıyorsun jelin icinde kuruması lazımmış sabaha kadar yatıcakmışsın bende bugun başlıcam hayırlısıyla

eve t bi jel bi cok kişi kalmış hamile bu yöntemle icinde yumurtlam testleri ve gebelik testleride var

bende vajinal jel kullanıorum bana drum verdi yumurtlama günlerimden snr başlıorum ama progestron varmış onda düşüğü engeliomuş başka ne işe yarar onu bilmiom bu seninkini kullanmaa ne zaman başlıosun

preseed sperm dostu jel die pazarlanıo.evet hamiş kalanlar var.ama kalmayanlarda.içlerinde 6 adet aplikatör var.3 gm yazan yere kadar çekip sokabildiğin kadar derine sok ve içeri sıkıosun.bi zararını görmedim.bunu aynı zamanda kayganlaştırıcı olarakta kullanabiliosun

bende vajinal jel kullanıorum bana drum verdi yumurtlama günlerimden snr başlıorum ama progestron varmış onda düşüğü engeliomuş başka ne işe yarar onu bilmiom bu seninkini kullanmaa ne zaman başlıosun

canım bu jel spermin geri akmaması icin bi jel yani spermi orda sıkıştırıyo kolay gebe kala biliyosun yumurtlama gününde 2 yada 3 gün uyguluyorsun

jeli sıkıp 15 dak sonra ilşkiye giriyorsun ve kalkmıyorsun jelin icinde kuruması lazımmış sabaha kadar yatıcakmışsın bende bugun başlıcam hayırlısıyla

inşallah tutarr canımm

slm kızlar sabahtan beri yazamadım fırsat bulup.nasılsınız bu arada güzel haberler varmı?benim cuma günü aşılamam yapılacak bugün doktora gittim cuma yapılır dedi hayırlısıyla inşallah.

inşallah hayırlsı canım bende cuma hamiş olup olmadığımı öğrebnicemm rabbim o hayırlı cumanın yüzü hürmetine bizim isteklerimizi hayır olarak anlımıza kader diye yazsın ve haerlerimizi burda paylaşalımm inşallah

ben yurt dışından spariş verdim 9 kullanımlık 25 test var icinde 50 tl sen nezaman başladın cnm

evhann sana küstümm sen beni çok üzdünn

canımm adet günüde düşerd normal isin 34. 6 mı anlayamadımm
çocuk düşünmediğim zamanlarda grip falan olmuşken ateşim varmı die bakardım ama 34.6 falan çıkardı yada 35.0 çıkardı.çok nadir görmüşümdür 36 dereceyi.

ben yurt dışından spariş verdim 9 kullanımlık 25 test var icinde 50 tl sen nezaman başladın cnm
mart ta canım.bende yurdışından alıyorum.tr de çok pahalı.hem bir aralar tr de son kullanma tarihleri geçmiş ürün satmışlardı.ben yumurtlama ve gebelikle birlikte 40 aldım

mart ta canım.bende yurdışından alıyorum.tr de çok pahalı.hem bir aralar tr de son kullanma tarihleri geçmiş ürün satmışlardı.ben yumurtlama ve gebelikle birlikte 40 aldım

peki sende sorun varmı cnm mesela ben ilk korunmasız ilşkide hamile kalmıştım 5 haftalıkken düştü ve ocak ayından beri kalamıyorum hic bir sorun yo bu ay jeli aldım işte bu gun uyguluyacam hayıorlısıyla

canım seninki başka bu preseed vajinal sıvının birebiri gbi bişi.kiminin vajina phnın asit baz durumu farklı.o yüzden kullanıo.birde bunu ilişkiden 10dk önce sıkıosun.ama içinde KURUSUN DİE DEĞİL.rahime ilerleyip sperm gelince ortamda ölmeden karşılayarak.tüplere kadar canlı ilerlemesini sağlıyor.senin kullandığın jel crinone jel gbi bişi

benim tek tüpüm açık canım.tek sorunumuz bu.böylede kalır inş. başka sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…