peki sende sorun varmı cnm mesela ben ilk korunmasız ilşkide hamile kalmıştım 5 haftalıkken düştü ve ocak ayından beri kalamıyorum hic bir sorun yo bu ay jeli aldım işte bu gun uyguluyacam hayıorlısıyla
canım seninki başka bu preseed vajinal sıvının birebiri gbi bişi.kiminin vajina phnın asit baz durumu farklı.o yüzden kullanıo.birde bunu ilişkiden 10dk önce sıkıosun.ama içinde KURUSUN DİE DEĞİL.rahime ilerleyip sperm gelince ortamda ölmeden karşılayarak.tüplere kadar canlı ilerlemesini sağlıyor.senin kullandığın jel crinone jel gbi bişi
canım seninki başka bu preseed vajinal sıvının birebiri gbi bişi.kiminin vajina phnın asit baz durumu farklı.o yüzden kullanıo.birde bunu ilişkiden 10dk önce sıkıosun.ama içinde KURUSUN DİE DEĞİL.rahime ilerleyip sperm gelince ortamda ölmeden karşılayarak.tüplere kadar canlı ilerlemesini sağlıyor.senin kullandığın jel crinone jel gbi bişi
anamm doktor olduk valla.kıslar bn kaçar kociş gelcek.yemği hazırlayım ben...crinone canım efet ondan kullanıorum 2 aydır
anamm doktor olduk valla.kıslar bn kaçar kociş gelcek.yemği hazırlayım ben...
kimse varmı arkadaşlar