Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

aminn inşallah sbide hamişlere kolay doğum nasip eder inşallah

yok canım değil günü geçti ama adet olmadıı geç döllenmeden dolayı umut ediyoruzz inşallah hamiştirr
inşallahhh.yüzyüze görmüyoruz birbirimizi ama inanın o kadar seviniyorum ki burada hamiş haberi alınca

Kızlarrr benimm beklenmeyen adet tarihim 23 temmuz cuma doğum günüm 26 temmuz pazartesii hamiş olursamm bana rabbimin en büyük doğum günü armağanı olurr biliomusunuz ve eşimede sürprizim olurr

ayy inş canım hamişsindir gelmesin kırmızılar meleğine kavuşursun inşşşşş hihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

slm kimse varmı

selam canımm hoş geldinn

34.22 sabah dil altından ölçtüm

yaa donma ateşi olmasın buu

inşallahhh.yüzyüze görmüyoruz birbirimizi ama inanın o kadar seviniyorum ki burada hamiş haberi alınca

bende çok mutlu oluyorumm valla umudum artıyoo o sevinci paylaşıyıroz ve çoğaltıyoruz bence

ayy inş canım hamişsindir gelmesin kırmızılar meleğine kavuşursun inşşşşş hihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

aminn canımm inşallah hayırlı olsunn inşallah gelmez demiyorum çünkğü neyinn bana hayır olduğunu bilmiyorumm rabbim neylerse güzel eyler ona güveniyorumm ve bekliyorumm olursanmad olmazsamda vardır ondada bi hayırr

sorun şuki efnancım dr umun polikliniği yok o günlerde olmadı başka yerde test yaptıracam

yaptır canımm kafan rahat olurr

mrb ben yeniyim benide alsanıza aranıza:d bende hamle kalmak istiyom pre seed kullanıyorum bu ay sizde kullandınızmu

canımm ne dememk tabiki alırız aramıza ama o dediğin şeyi ben kullanmadımm ama varsa kullanan sana yazar mutlaka

yanlış yazmışım efnanım ya.37.22 idi sabah ölçtüğümde.23. günümdeyim.ii mi sence.ee birde tutmamışsa eğer nezaman düşmeye başlıo.
birde canım benim vücut ısım normalda 34.6 falandır

evet 37.22 paardon yaw.peki ne zaman düşmeye başlıo hamiş değilsek eğer

adet gününde düşüyo canımm bak ben ara ara ölçüyodum geçen ay hep 36... çıkıyodu adet sabahımda 35.4 çıktı aniden düşüş oldu benim anlamadığımda şu var ben korunurken ateşim 36.7 falan çıkardı kaorunmayı bıraktımm bu ay ateşimm en fazla 36.4 çıktıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…