- 21 Eylül 2009
- 58
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
34.22 sabah dil altından ölçtümne zaman ölçtün canım sabahmı
inşallahhh.yüzyüze görmüyoruz birbirimizi ama inanın o kadar seviniyorum ki burada hamiş haberi alıncaaminn inşallah sbide hamişlere kolay doğum nasip eder inşallah
yok canım değil günü geçti ama adet olmadıı geç döllenmeden dolayı umut ediyoruzz inşallah hamiştirr
Kızlarrr benimm beklenmeyen adet tarihim 23 temmuz cuma doğum günüm 26 temmuz pazartesii hamiş olursamm bana rabbimin en büyük doğum günü armağanı olurr biliomusunuz ve eşimede sürprizim olurr
oo valla süper yumurtlamanı hesapla artık ayın hangii günleri yumurtluyosunn anlamış oldunn ne güsell benim uykularımm çok düzensizz o yüzden ateş ölçemiyorummcanım benim ben zaten ilaçlarla yumurtluyorum pkolu olduğum için :) çatlamıo iğne oluorum bu ay ilaçlar son eğer olmazsa iğne tedavisine başlaacaz bide benim 28i adet tarihim ve biz tatile gidecez yolculuktan bişi olurmu acaba ondan korkuoum
CAIMM DOKTORUNA SÖYLERSİN YUMURTLAMADAN ENFAZLA 10 GĞÜN GEÇTİKKEN SONRA KANDA BELLİ OLUR KAN TESTİ YAPTIRIRSINN ÖĞRENİR GİSERSİNN
efnancımgelip gidiyorumm bende ne yaptın gelmedi herhalde daha görümcenler
CANIM HANİ DİYODUMYA 2 GÖRÜMCEM GELİCEK BİRİNİN ÇOCUKLARI VAR EĞER EV BAKMAYA GİDERSELER ÇOCUKLARI BANA BIRAKACAKLAR DİYE ÇOK ŞÜKÜR ÇOCUKLU OLAM GELMEDİ DUALARIMM KABUL OLDU TABİ GELMELERİNİ İSTERİM AMA KORUNMASIZ Bİ AYDA 2 ÇOCUĞA BAKMAK BENİ STRESE SOKARDI DİYE KORKUYODUMM ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ KAYINVALİDEM VE DÜĞÜNÜ OLACAK OLAN GÖRÜMCEM GELDİ TABİİ STRESTEDE DEĞİLİM ŞİMDİ DIŞARI EV BAKMAYA GİTTİLER AKŞAMA GELİRLER
34.22 sabah dil altından ölçtüm
ayy inş canım hamişsindir gelmesin kırmızılar meleğine kavuşursun inşşşşş hihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
slm kimse varmı
34.22 sabah dil altından ölçtüm
inşallahhh.yüzyüze görmüyoruz birbirimizi ama inanın o kadar seviniyorum ki burada hamiş haberi alınca
ayy inş canım hamişsindir gelmesin kırmızılar meleğine kavuşursun inşşşşş hihoyyythihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
evet 37.22 paardon yaw.peki ne zaman düşmeye başlıo hamiş değilsek eğer37.22 demek istedin herhalde bende bian şaşırdım canımkaydirigubbakcemile3
sorun şuki efnancım dr umun polikliniği yok o günlerde olmadı başka yerde test yaptıracam
mrb ben yeniyim benide alsanıza aranıza:d bende hamle kalmak istiyom pre seed kullanıyorum bu ay sizde kullandınızmu
yanlış yazmışım efnanım ya.37.22 idi sabah ölçtüğümde.23. günümdeyim.ii mi sence.ee birde tutmamışsa eğer nezaman düşmeye başlıo.selam canımm hoş geldinn
yaa donma ateşi olmasın buu
bende çok mutlu oluyorumm valla umudum artıyoo o sevinci paylaşıyıroz ve çoğaltıyoruz bence
aminn canımm inşallah hayırlı olsunn inşallah gelmez demiyorum çünkğü neyinn bana hayır olduğunu bilmiyorumm rabbim neylerse güzel eyler ona güveniyorumm ve bekliyorumm olursanmad olmazsamda vardır ondada bi hayırr
mrb ben yeniyim benide alsanıza aranıza:d bende hamle kalmak istiyom pre seed kullanıyorum bu ay sizde kullandınızmu
evet 37.22 paardon yaw.peki ne zaman düşmeye başlıo hamiş değilsek eğer
evet 37.22 paardon yaw.peki ne zaman düşmeye başlıo hamiş değilsek eğer