- 5 Mayıs 2010
- 3.609
- 1
selam kıslar merhaba bile diemedim.ateş olayını yeni öğrendimde bi değerlendirin dedim.bu arada perşembe günü işe başlıyorummmm
canım hayırlı olsunn işinn ne işi atama falan mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kıslar merhaba bile diemedim.ateş olayını yeni öğrendimde bi değerlendirin dedim.bu arada perşembe günü işe başlıyorummmm
23. günümdeyim nasıl ii mi ben yeni öğrendiğim için anlamıyorum pek
şükür canım iyiyim ama çok halsizim kafamı kaldıramıyorum canım sizler nasılsınız.bende geçmişi okuyodum neler yazılmış diye:)
ateş süperrr valla ne ateşlisin öylee adet tarihin e kaç gün var hamiş olabilirsin ama sabah yataktan kalkmadann ölçümleri dikkate al sanırım oda 37.2 yanii tutmuş olabilir
ii mi gerçekten.adetimin 23. günündeyim.eğer tutmamışsa ne zaman düşmeye başlıo.eee ben işe başlıcam röntgen istediler benden napcam şimdi?önce test mi yaptırayımbilmiyorumkismileyaparlar mı bu kadar erken?
ne zamandır ölçüosun canım bende bu ay başladım adetimin 3. gününden buyana ölçüorum ama en fazla bu 3 gündür çıkıo oda 36,8 ağızdan ölçüorum ben sendemi ağızdan ölçüosun canım bide sabah yataktan kalkmadan ölçmeliymiş senin yüksek inş düşmez düşünce adet oluomuşsun zaten
yok ben dün birde bugün ölçmeye başladım.benim vücut sıcaklığım çok düşüktür aslında 34.6 falan havalardandır bencene zamandır ölçüosun canım bende bu ay başladım adetimin 3. gününden buyana ölçüorum ama en fazla bu 3 gündür çıkıo oda 36,8 ağızdan ölçüorum ben sendemi ağızdan ölçüosun canım bide sabah yataktan kalkmadan ölçmeliymiş senin yüksek inş düşmez düşünce adet oluomuşsun zaten
ateş süperrr valla ne ateşlisin öylee adet tarihin e kaç gün var hamiş olabilirsin ama sabah yataktan kalkmadann ölçümleri dikkate al sanırım oda 37.2 yanii tutmuş olabilir
ii mi gerçekten.adetimin 23. günündeyim.eğer tutmamışsa ne zaman düşmeye başlıo.eee ben işe başlıcam röntgen istediler benden napcam şimdi?önce test mi yaptırayımbilmiyorumkismileyaparlar mı bu kadar erken?
evet gayet iyi ama herşeye hazır olman lasımm çünkü ateşi çok yüksek olup adet olanlarda var ama bu biraz nadir gördüğüm bişi çünkü ben henüz daha 37 leri hiç göremedimm adetime 4 gün var hala ateşim en fazla 36.4 lerde canımm bide tabii kan tetsi yaptırmadan kesinlikle röntgene girme hem söylersen hamilelik şüphem var diyee sen demedenn kan testi derlerr demezlersede sen dikkat et ve yaptır
yorumun doğru sanırım sen biliosunn bu işi anlatmama gerek kalmadıı
ben akılllandım artık 38 de çıksa ümitlenmem.ben var ya ben bütün tezleri çürütmüş insanım...evet gayet iyi ama herşeye hazır olman lasımm çünkü ateşi çok yüksek olup adet olanlarda var ama bu biraz nadir gördüğüm bişi çünkü ben henüz daha 37 leri hiç göremedimm adetime 4 gün var hala ateşim en fazka 36.4 lerde
tek hamiş olsakta hamişlikten bizde başımızı kaldıraamasakk tabii hayırla ve sağlıkla ee peki doktora gittin mii
yok ben dün birde bugün ölçmeye başladım.benim vücut sıcaklığım çok düşüktür aslında 34.6 falan havalardandır bence
baya araştırdım ben ya inş çabalarımız boşa çıkmaz her sabah kalkmadan ölçüorum yumurtlama günümde 36.2 ye düştü 2 gün 36.8 çıktı bugün 36.6 çıktı 22. günümdeyim 6 gün geçti yumurtlamamdan inş düşmez ateşim
ben akılllandım artık 38 de çıksa ümitlenmem.ben var ya ben bütün tezleri çürütmüş insanım...
canımsınn ALLAH İNŞALLAH BU SEFER BEBEK VERİRDE O TEZİDE ÇÜRÜTMÜŞ OLURSUNN
inşallah canım benim tek isteğim ve dileğim o sizler için allahım bebeğim olsun diye el açıp dua eden harkese nasip etsin inşallah yüce allahımm:saruboceq::saruboceq:.
Gitim canım 7.haftadayım şuan.mide bulantım kusmam olyo ayrıca.ultrasonda 15 gün son görcem bebeğimii.inşallah sağlıklı ve eli ayağı düzgün bir evlat nasip eder allahımm.he
pimizede....
geçmişe bakamadım.evhan hamiş mi?
oo valla süper yumurtlamanı hesapla artık ayın hangii günleri yumurtluyosunn anlamış oldunn ne güsell benim uykularımm çok düzensizz o yüzden ateş ölçemiyorummcanım benim ben zaten ilaçlarla yumurtluyorum pkolu olduğum için :) çatlamıo iğne oluorum bu ay ilaçlar son eğer olmazsa iğne tedavisine başlaacaz bide benim 28i adet tarihim ve biz tatile gidecez yolculuktan bişi olurmu acaba ondan korkuoum
aminn inşallah sbide hamişlere kolay doğum nasip eder inşallah
inşallah canım sağolasın..