Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

peki sende sorun varmı cnm mesela ben ilk korunmasız ilşkide hamile kalmıştım 5 haftalıkken düştü ve ocak ayından beri kalamıyorum hic bir sorun yo bu ay jeli aldım işte bu gun uyguluyacam hayıorlısıyla

bu jeli bide bana anlatırmısın canım sağlıklı mı peki.ama öbür topiğe gelin hadi ordan devam edelim

canım seninki başka bu preseed vajinal sıvının birebiri gbi bişi.kiminin vajina phnın asit baz durumu farklı.o yüzden kullanıo.birde bunu ilişkiden 10dk önce sıkıosun.ama içinde KURUSUN DİE DEĞİL.rahime ilerleyip sperm gelince ortamda ölmeden karşılayarak.tüplere kadar canlı ilerlemesini sağlıyor.senin kullandığın jel crinone jel gbi bişi

yok yok yanlış söledim benim dediğimde öyle:)

canım seninki başka bu preseed vajinal sıvının birebiri gbi bişi.kiminin vajina phnın asit baz durumu farklı.o yüzden kullanıo.birde bunu ilişkiden 10dk önce sıkıosun.ama içinde KURUSUN DİE DEĞİL.rahime ilerleyip sperm gelince ortamda ölmeden karşılayarak.tüplere kadar canlı ilerlemesini sağlıyor.senin kullandığın jel crinone jel gbi bişi

crinone canım efet ondan kullanıorum 2 aydır

kızlar şehir dışındaydm uzun zaman gremedm ztn süreklide gremiyodum ben bebeği birkaç ay erteledm kişisel nedenlerden dolayı onu haber wermek istedm szlere sadce birkaç ay.. imkan buldukça yne grmye çalşıcam hepinizi çok öptümmopuyorumnanaktan

sevgili arkadaşlar,yoldaşlar :KK66: bundan sonra bu topiği sayfa sayısı çok uzadığı için kullanmıyoruz,yeni sayfa açtım,hep beraber oradan DEVAM EDİYORUZ..BİLGİNİZE.sonra yazarsınız da cevap bulamazsınız haberiniz olsun..HEPİNİZİ BEKLİYORUUUUUUZZZZZZ BİZİ YANLIZ BIRAKMAYIN...yeni sayfanın adresi şu;
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (Siteye yeni gelenler ve hamilekalmayı bekleyenleryenihayatımızaberaberbaşlayalım -2-)

X