Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ADIYLA YAŞASIN İNŞALLAH

teşekkürler iyiyim,yazdıklarınızı okuyorum..bu topik baya bir hızlı ilerliyor bugün 30 sayfa okudum:))sen nasılsın?

EVET CANIM ASLINDA SEN ÇOK GERİDEN GELME SEN GEL SON SAYFAYA Bİ GELİŞME VARMI DE BİZ SÖYLERİZZ

İNŞALLAH CANIMM BEN BİLEM HEYECANLANDIM SENİN BELİRTİLERİNE VALLA[/QUOTE]

ben heyecanlanmak istemiyorum cnm hevesim kursağımda kalmasım

kızlar ben çıkıyorum hadi size iyi sohbetler kızlar fazla çekiştirmeyin sonra oku oku bitmiyor yavvvv hepinize iyi geceler en güzel geceler sizinle olsun inşallah birdahaki görüşmemize kadar kendinize iyi bakın esen kalın :) :) :)

Canımm ben de çok istiyorum bebek ama artık hayılısı neyse rabbim onu ver diyorumm şimdi bebeğim olurda umreye gidersemm çok mutlu olurum ama eğer olmazsa da üzülmem demekki orda bana sıkıntı olucakmış ra bbim vermedi derimm açıkçası hem çok istiyorumm hemde hayırlısı ise olsun diye dua ediyorumm korunmayı bıraktıktan sonra psikolojimin çok düzeldiğini hissediyorumm geçen aylara nazaran çünkü korunmalı amanlarımda hep bu günlerimiz özlemini çektimm hep bu heyecanları yaşamak istedim

Onlarda güzel naz ismine bende bayılırım belki el isim koyarsam da ada yada naz düşünüyordum bende ya olsunda isim meselesi kolay

kaçırdığım brşey olmasın diye okudum baya da bilgilendim sayenizde:)idrar testini yapacağım bu gece..bakalım hayırlısı.hala ümitleniyorum değer 0.251 çıktı ama beki dyorum testi erken yapmışımdır..daha öncekinde de bhcg erken yapmışım sonrao ay adetim 1 gün geçti ve idrar testinde 2.çizgi silik çıkmıştı.yani hamileydim..onun için bu da belki böyle olduysadiye ümitleniyorum napim

fark etmedim canım bana mesajlar biraz geç geliyor ya o yüzden dir o arada bulaşıklarımi yıkadim geldim misafirim vardıda

evet se cepten yazıyosun dimi cepten hangi operatörden ve ne kadar ücretle canım aslında bilgisayar başında oturmak yorucu uygunsa bizde cepte yazalım sn söylede

ii geceler tatlımmm sanada

cnm umreye ne zman gidecekssin

evet se cepten yazıyosun dimi cepten hangi operatörden ve ne kadar ücretle canım aslında bilgisayar başında oturmak yorucu uygunsa bizde cepte yazalım sn söylede

ii geceler tatlımmm sanada

Canım ben kablosuz netle giriyorum yani sadece aydan aya 10lira ödüyoruz o da ortak kullandığımız için

canım sendemi düşük yapmıştınn hatırlayamadım bian

cnm umreye ne zman gidecekssin

canım ramazanda ordayım inşallah yani ağustos 8 ile 11 arası gidlecek tabii ben 5de kayseride olurumm

Kızlarr bakın eflelim bana demiştiki efnem eflal irem.. Gibi bi çok ismin anlamı yanlış biliniyomuş googleden anlamı yanlış bilinen isimler yazın kadınlar kulubunde varmış bu

cennete acılan kapı yada cennete düşüen su damlası die gecio bi komsumda kızna bulem ismini koydu cennetteki çicek demekmiş

gerçekten çok güzel anlamı varmış..buğlem ismini de çoook eskiden duyardım ama şimdilerde yok..onun anlamı da çok güzelmiş..ceylin'in telaffuzu daha kibar gibi.ama ikisinn de anlamına bayıldım..

canım sendemi düşük yapmıştınn hatırlayamadım bian

canım ramazanda ordayım inşallah yani ağustos 8 ile 11 arası gidlecek tabii ben 5de kayseride olurumm

Aaa canım umreye mi gideceksin çok güzelmiş benimde babannem gidecek oda senle aynı zamanda gidecek gitmişken bizler içimde dua et:kedi:

kızlar inceleyin ne kadar doğrı bilmiyorum ama eğer çok istiyosanız araştırın derimm

Canım ben kablosuz netle giriyorum yani sadece aydan aya 10lira ödüyoruz o da ortak kullandığımız için

canım netten cepten mi laptotan mı anlayamadımm

annem orda cnm ya gidersen rabbm nasip ederse cok dua et bizeeee hepimiz hamiş olalım die

edicem inşallahh adınızı yazıcam kağıda inşallah götürücemm tek tek adınızı okucamm orda

Aaa canım umreye mi gideceksin çok güzelmiş benimde babannem gidecek oda senle aynı zamanda gidecek gitmişken bizler içimde dua et:kedi:

ederimmcanımm inşallh babannedemi 30 günlük gidiyo canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…